Ο Γουόνγκ Καρ Βάι επιστρέφει με νέα σειρά (και ταινία;) – Δείτε το τρέιλερ

Ο Γουόνγκ Καρ Βάι επιστρέφει με νέα σειρά (και ταινία;) – Δείτε το τρέιλερ Facebook Twitter
Η σειρά (και η ταινία;) αναμένονται μέσα στο 2022.
0

Αυτό το διάστημα επισκεπτόμαστε ξανά στις θερινές μας αίθουσες το λουσμένο με νέον κινηματογραφικό σύμπαν του Γουόνγκ Καρ Βάι. Τα Chungking Express, Fallen Angels και Happy Together προβάλλονται ήδη στις αίθουσες, στις 17 Ιουνίου αναμένουμε το In the Mood For Love, το οποίο θα ανοίξει το Athens Open Air Film Festival, ενώ την 1η Ιουλίου θα δούμε και το 2046, όλα τους στις αποκατεστημένες 4Κ κόπιες υπό την επίβλεψη του ίδιου του Καρ Βάι. Και τώρα ο σκηνοθέτης επιστρέφει με μια τοιχογραφία εποχής που, σύμφωνα με τον ίδιο κλείνει την άτυπη τριλογία που άνοιξε με τα In the Mood for Love και 2046.

Η φιλόδοξη παραγωγή του Blossoms Shanghai, όπως λέγεται το project, ξεκίνησε τα γυρίσματά της στις αρχές του 2020 υπό τη μορφή ταινίας, για να πέσει κι αυτή θύμα της πανδημίας. Η διακοπή άλλαξε τα σχέδια του Γουόνγκ Καρ Βάι, ο οποίος αποφάσισε να κάνει σειρά αυτή τη διασκευή ενός μυθιστορήματος του κινέζου συγγραφέα Ζιν Γιουτσένγκ, που ακολουθεί έναν νεαρό οπορτουνιστή στη Σανγκάη που αναζητά τον πλούτο, την καταξίωση αλλά και τον έρωτα στη Σαγκάη μιας άλλης εποχής.

Όταν είχαν κυκλοφορήσει τα νέα για την αλλαγή των πλάνων του Καρ Βάι, συνοδεύτηκαν από την πληροφορία ότι τη σειρά θα ακολουθήσει μια ταινία. Τα πρόσφατα νέα από την Κίνα κάνουν λόγο μόνο για σειρά, το trailer της οποίας μόλις κυκλοφόρησε. Άγνωστο παραμένει αν η φημολογούμενη ταινία θα αποτελέσει το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας μετά τη σειρά ή αν θα αποτελεί μια οικονομικότερη, μονταρισμένη ειδικά για τις κινηματογραφικές αγορές εκδοχή της τηλεοπτικής σειράς.

Ο Γουόνγκ Καρ Βάι επιστρέφει με νέα σειρά (και ταινία;) – Δείτε το τρέιλερ Facebook Twitter
Αφίσα της σειράς
Ο Γουόνγκ Καρ Βάι επιστρέφει με νέα σειρά (και ταινία;) – Δείτε το τρέιλερ Facebook Twitter
Αφίσα της σειράς

Το trailer, που συνοδεύεται μουσικά από το Let’s Twist Again του Τσάμπι Τσέκερ, μαρτυρά το μέγεθος της παραγωγής και την έκταση της ιστορίας, χωρίς να μας αποκαλύπτει πολλά πράγματα γι’ αυτή. Φαίνεται, επίσης, να στηρίζεται λίγο παραπάνω στην ψηφιακή τεχνολογία από όσο μας έχει συνηθίσει ο ασιάτης δημιουργός. Όπως και να ’χει, ο δείκτης προσμονής μας έχει χτυπήσει κόκκινο. Η σειρά (και η ταινία;) αναμένονται μέσα στο 2022.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΠΕΡΑ ΜΠΑΛΕΤΟ

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Η «απάντηση» στον Σαλαμέ για τις δηλώσεις του σχετικά με την όπερα και το μπαλέτο

Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως κανείς δεν ενδιαφέρεται πλέον για την όπερα και το μπαλέτο και δεν θα ήθελε να εργαστεί σε κανέναν από τους δύο χώρους
THE LIFO TEAM
Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM