Η Σαρλίζ Θερόν στο Fast & Furious 8

Η Σαρλίζ Θερόν στο Fast & Furious 8 Facebook Twitter
0

Τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο του Πολ Γουόκερ, η Universal είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει την όγδοη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς «Fast and Furious» εντός του 2017.


Έτσι στο καστ των ηθοποιών θα δούμε και πάλι τον Βιν Ντίζελ καθώς και όλους τους ηθοποιούς από τις προηγούμενες επτά ταινίες. Μόνο που τώρα θα προστεθούν και νέα πρόσωπα κι εκτός από τον Σκοτ Ίστγουντ μία νέα είσοδος στους μαχητές των δρόμων είναι κι αυτή της Σαρλίζ Θερόν, η οποία θα υποδυθεί την κακιά της ταινίας, Σίφερ.


Αν και δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί λεπτομέρειες της πλοκής της νέας ταινίας, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει ακόμα ένας γύρος δράσης με αγωνιστικά αυτοκίνητα και το γνωστό καστ των ηθοποιών θα έρθει αντιμέτωπο με τον κακό χαρακτήρα της Σαρλίζ Θερόν.


Οι παραγωγοί της κινηματογραφικής σειράς, ευελπιστούν την όγδοη συνέχεια της ταινίας να την γυρίσουν στην Κούβα. Μάλιστα όπως έγραψε το «The Hollywood Reporter» η Universal βρίσκεται στη διαδικασία εξασφάλισης άδειας από τις ΗΠΑ και την Κούβα ώστε να γυρίσματα να γίνουν στο βορειότερο νησί της Καραϊβικής.

Η Σαρλίζ Θερόν στο Fast & Furious 8 Facebook Twitter
Η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από την παραγωγή πριν λίγες μέρες


Εάν δοθεί άδεια, τότε θα είναι η πρώτη ταινία του Χόλιγουντ που θα διαδραματιστεί στην Κούβα από το 1960 που επιβλήθηκε το εμπάργκο. Βέβαια εξετάζονται και άλλα μέρη για να γίνουν γυρίσματα της ταινίας όπως η Ρωσία και η Ισλανδία.


Η όγδοη ταινία Fast & Furious έχει οριστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου του2017, ενώ έχει καθοριστεί και το πλάνο των συνεχειών της με την ένατη και δέκατη ταινία να κυκλοφορούν στις 19 Απριλίου του 2019 και στις 2 Απριλίου του 2021, αντίστοιχα.


Κι όλα αυτά καθώς η έβδομη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς αποδείχθηκε μεγάλη παγκόσμια επιτυχία αποφέροντας έσοδα που ξεπέρασαν το 1,5 δισ. δολάρια.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Πολιτισμός / Λίλιαν Μπάσμαν: Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Η έκθεση Lillian Bassman: Bazaar and Beyond, που παρουσιάζεται στο Met έως τις 26 Ιουλίου, φωτίζει μια δημιουργό που δεν αντιμετώπισε ποτέ τη μόδα ως απλό αντικείμενο προβολής. Τη μετέτρεψε σε ίχνος, χειρονομία και πείραμα, ενώ επέστρεψε σε αυτό το έργο δεκαετίες αργότερα, ξεκινώντας σχεδόν μια δεύτερη καριέρα στα 75 της.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΠΟ - Λίνα Μενδώνη: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Η Λίνα Μενδώνη ανέφερε πως η αποκατάσταση του αποτελεί ιστορικό χρέος του κράτους απέναντι στα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας, διασφαλίζοντας ότι το μνημείο και το ιστορικό τοπίο θα παραδοθούν στις επόμενες γενιές με τον προσήκοντα σεβασμό
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Πολιτισμός / Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Με ζωγραφική, εγκαταστάσεις και performances που έβαζαν το σώμα στο κέντρο, η Soares αμφισβήτησε τα σεξουαλικά ταμπού, την πατριαρχία και τον αυταρχισμό της εποχής της. Τα τελευταία χρόνια το έργο της επανεκτιμήθηκε διεθνώς μέσα από εκθέσεις στην Tate Modern και το MASP.
THE LIFO TEAM
Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Πολιτισμός / Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Το αρχείο του Scopin, που για χρόνια θεωρούνταν χαμένο, επιστρέφει τώρα ως βιβλίο και έκθεση, φωτίζοντας το Chelsea Hotel πριν γίνει πλήρως θρύλος και προτού αρκετά από τα πρόσωπα που κατέγραψε αποκτήσουν τη μεταγενέστερη μυθολογία τους.
THE LIFO TEAM