ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Έξι ώρες ασταμάτητης μουσικής στο μεγάλο πάρτι της Στέγης στη γειτονιά του Νέου Κόσμου

Τι θα ακούσουμε αύριο στο πάρτι στη γειτονιά της Στέγης Facebook Twitter
«Παίζεις σε ένα πάρτι όπου κάθε βράδυ νιώθεις ότι είναι τα γενέθλιά σου», λέει η HAAi.
0

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα απελευθερωτικό πάρτι που απλώνεται στους δρόμους στη γειτονιά του Νέου Κόσμου, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου από το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 18:00 με ένα ξεσηκωτικό παιδικό session από το Bobos Arts Festival με μουσική, χορό, bubbles και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Την ένταση θα ανεβάσει στη συνέχεια ένα πολυσυλλεκτικό lineup με αναπάντεχα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής: ο Αθηναίος μύστης της northern soul και κυνηγός σπάνιων βινυλίων DJ Breakin Moves, η νέα φωνή της ελληνικής ραπ Ladele, η Billie Kark με το δικό της «Πάρτυ», το φαινόμενο της ελληνικής house και techno σκηνής K.atou, το δυναμικό hip-hop δίδυμο των Joker/Two-Face και, τέλος, η εκρηκτική Αυστραλιανή DJ και παραγωγός HAAi με τη μελωδική και πολυρυθμική house & techno της.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

18:00-19:00 | Παιδικό session

19:00-19:40 | Breakin Moves

19:45-20:10 | Ladele

20:15-20:35 | Billie Kark

20:40-21:35 | K.atou

21:40-22:25 | Joker/Two-Face

22:30-00:00 | HAAi

Billie Kark

Billie Kark - Πάρτυ

Ο ήχος της Billie Kark μπορεί να περιγραφεί ως ambient και αιθέριος, αλλά μερικές φορές και σκοτεινός ή μυστηριώδης. Της αρέσει να συνδυάζει αιχμηρές υφές με απαλά και ήρεμα φωνητικά και μελωδίες. Κατά την παράστασή της, η Billie ελπίζει να μας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο μυθικά πλάσματα, όπως νεράιδες και άλλα πνεύματα των δασών, και να μας βοηθήσει να χαθούμε στη δική μας φαντασία μας ενώ χορεύουμε.

Ladele

Ladele - Payback

Η ανερχόμενη rapper Ladele, που μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και έχει καταγωγή από τη Νιγηρία, έκανε το ντεμπούτο της στην ελληνική ραπ σκηνή το 2022. Συνδυάζει new wave ήχους, αφοπλιστικούς στίχους και μια δυνατή σκηνική παρουσία. Μετράει δύο EPs (ένα solo κι ένα σε συνεργασία με τον Rima) και μια πληθώρα κομματιών τόσο ως solo artist όσο και με άλλους καλλιτέχνες της σκηνής, όπως οι Tsaki, DJ Silence, Χαρά, Grizzle, Split, και άλλοι.

Joker/Two-Face

Joker/Two-Face 3. Σπασ’το

Από την θρυλική κολεκτίβα των Bong Da City μέχρι την καθολική underground αποδοχή των Joker/Two-Face στη vibrant αισθητική, μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι για τον Styl Mo και τον Tsaki. Το ντουέτο, που δεν φοβάται να πειραματιστεί με το στυλ του, τόσο στα flows όσο και στους στίχους, δημιούργησε τον δικό του μοναδικό new school ήχο, και καθιερώθηκε γρήγορα στη σκηνή. Οι J2F, αναγνωρίσιμοι όσο λίγοι, παραγωγικοί όσο ακόμη λιγότεροι και πάντα ευρηματικοί σε κάθε τους βήμα, δεν σταματούν να εκπλήσσουν με τη δισκογραφική συνέπεια, τη συναυλιακή τους ενέργεια και την ασυναγώνιστη φρεσκάδα τους!

HAAi

Lights Out (feat. Fred again..) (HAAi Remix)

H HAAi, DJ και παραγωγός που γεννήθηκε στην Αυστραλία και ζει στο Λονδίνο είναι μια σταρ που έχει καιρό να εμφανιστεί στην Ελλάδα. Αφού λάνσαρε δύο EPs –τα “Feel Good” και “Motorik Voodoo Bush Doof Musik”– που έτυχαν μεγάλης αποδοχής στη δική της εταιρεία, την Coconut Beats, κυκλοφόρησε το “Systems Up, Windows Down” στη Mute το 2019, ενώ το 2020 ακολούθησε το “Put Your Head Above the Parakeets”. «Τότε ήταν που ξεκίνησαν όλα», λέει η HAAi. Το “Baby, We’re Ascending” σηματοδοτεί το ντεμπούτο της και την πρώτη ολοκληρωμένη κυκλοφορία της από τότε που άνοιξαν ξανά τα κλαμπ.

Με τους χώρους να ανοίγουν και τις πτήσεις να ξαναρχίζουν, η HAAi έχει περάσει πολύ χρόνο πίσω από το DJ booth, περιτριγυρισμένη από θόρυβο, ρυθμούς και ανθρώπους. Εκεί αισθάνεται πιο άνετα, πιο πολύ ο εαυτός της. «Παίζεις σε ένα πάρτι όπου κάθε βράδυ νιώθεις ότι είναι τα γενέθλιά σου», λέει. «Είναι σημαντικό να κάνεις διαλείμματα πού και πού. Από εδώ και πέρα, το πρόγραμμα είναι τρελά φορτωμένο».

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πάρτι της Στέγης εδώ. 

Πολιτισμός
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM