ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Western Union: Διαθέσιμη ξανά η υπηρεσία αποστολής χρημάτων από την Ελλάδα προς το εξωτερικό

Western Union: Διαθέσιμη ξανά η υπηρεσία αποστολής χρημάτων από την Ελλάδα προς το εξωτερικό Facebook Twitter
1

Την άμεση επαναλειτουργία των εξερχόμενων εμβασμάτων από την Ελλάδα προς όλο τον κόσμο ανακοίνωσε το Ίδρυμα Πληρωμών WorldBridge, με διακριτικό τίτλο Paylink, κύριος αντιπρόσωπος της Western Union στην Ελλάδα.

Έτσι, μετά την επαναλειτουργία αρχικά των εγχώριων και μετέπειτα των εισερχόμενων εμβασμάτων από το εξωτερικό (6.000 Ευρώ μετρητά ανά συναλλαγή), τώρα πλέον, με την επαναλειτουργία και των εμβασμάτων προς το εξωτερικό, αποκαταστάθηκαν όλες οι υπηρεσίες της Western Union στη χώρα μας, με τους περιορισμούς που έχουν θέσει οι Αρχές.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει σε οποιοδήποτε από τα περισσότερα από 500.000 σημεία εξυπηρέτησης με το σήμα Western Union σε ολόκληρο τον κόσμο, μέχρι και €500 το μήνα.

Επί πλέον, η WorldBridge, όπως και κάθε Ίδρυμα Πληρωμών, έχει ένα ανώτατο συνολικό ποσό μηνιαίως για όλα τα εξερχόμενα εμβάσματα.

Ήδη γίνονται προσπάθειες, σε συνεννόηση με τις Αρχές, για μια κατά προτεραιότητα νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα υπολογίζει με ένα δικαιότερο τρόπο αυτό το όριο, χωρίς να προκαλείται επιβάρυνση στην ρευστότητα των Τραπεζών, έτσι ώστε να μην αναγκαστούν τα Ιδρύματα Πληρωμών να περικόψουν τις εργασίες τους μόλις φθάσουν το συγκεκριμένο όριο.

Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 1.000 σημεία εξυπηρέτησης Paylink – Western Union, στα οποία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει ή να λάβει μετρητά, απλά και μόνο με την ταυτότητα ή το διαβατήριο του, χωρίς τραπεζικό λογαριασμό, ακόμη και απογεύματα ή/και Σαββατοκύριακα. Επιπλέον, κάποιος που θέλει να αποστείλει χρήματα ηλεκτρονικά, μπορεί να πραγματοποιήσει τη συναλλαγή του, πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, αλλά και μέσω e-banking στο www.paylink.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στο Paylink.gr ή στο 2109005000 και στο 800 100 2020 (χωρίς χρέωση από σταθερό).

1

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Με την κυβερνηση συριζα που μπλεξαμε,τα capital controls που επεβαλε λογω της ανικανης και ανευθυνης διαχειρησης στην οικονομια και τις διαπραγματευσεις,το παγκοσμια αυτονοητο στην οικονομικη πρακτικη,εδω το κανουμε ειδηση....