ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

Τσακαλώτος: Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι υπερβολικές

Τσακαλώτος: Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι υπερβολικές Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Με δήλωση μέσω της «Εφ.Συν.» απαντά ο υπουργός Οικονομικών απαντά σε κύκλους της Ν.Δ. και δημοσιεύματα που σχολιάζουν τη σιγή του ίδιου και του Γιώργου Χουλιαράκη μετά την απόφαση του Eurogroup.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσακαλώτος δεν έχει κάνει καμία δήλωση ούτε προχώρησε σε άτυπη ενημέρωση σχετικά με το Eurogroup ενώ ούτε το ΥΠΟΙΚ έχει εκδώσει μέχρι σήμερα κάποια ανακοίνωση σχετικά με τη συμφωνία. Δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» κάνει μάλιστα λόγο για συγκρούσεις Τσακαλώτου με Χουλιαράκη, Παππά και Τζανακόπουλο και βαρύ κλίμα στην προχθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

«Δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα το γεγονός ότι οι αρμόδιοι υπουργοί Τσακαλώτος - Χουλιαράκης είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα. Το μόνο που γνωρίζουν οι πολίτες είναι η προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου, μέσω ενημερωτικού σημειώματος, πριν καν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Eurogroup», σχολίαζε χθες η Νέα Δημοκρατία.

«Δεν υπάρχει ίχνος αληθείας σε όσα διακινούνται» λέει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και χρησιμοποιώντας τη φράση του Μαρκ Τουέιν προσθέτει: «Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές».

Σημειώνεται ότι ο σπουδαίος Αμερικανός συγγραφέας απάντησε με αυτόν τον τρόπο όταν το 1897 μια βρετανική εφημερίδα έγραψε ολόκληρο επικήδειο για τον υποτιθέμενο θάνατό του.

Με πληροφορίες από efsyn.gr

Οικονομία
1

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια