Τα προτεινόμενα μέτρα θα οδηγήσουν σε ύφεση και άνοδο της ανεργίας εκτιμά το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Τα προτεινόμενα μέτρα θα οδηγήσουν σε ύφεση και άνοδο της ανεργίας εκτιμά το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Facebook Twitter
Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αµερικανικού Εµπορικού Επιµελητηρίου, Σίμος Αναστασόπουλος.
0

Μια πρόταση με διαφορετικό μίγμα μέτρων και αναπτυξιακό πρόσημο θα ικανοποιούσε τις απαιτήσεις και θα οδηγούσε σε βιώσιμη λύση, σε κάθε περίπτωση πάντως μια συμφωνία είναι μακράν προτιμότερη από τη μη συμφωνία που θα οδηγήσει σε απαξίωση της οικονομίας και φτωχοποίηση της Ελλάδας".


Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος με αφορμή τα νέα μέτρα που κατέθεσε χθες η Ελληνική κυβέρνηση.


Ο κ. Αναστασόπουλος δήλωσε ακόμη ότι: «Η πρόταση της Ελληνικής κυβέρνησης κινείται σαφώς προς τη σωστή κατεύθυνση αφού δείχνει να καλύπτει τους όρους για παράταση της συμφωνίας και της χρηματοδότησης και να αποτρέπει την άτακτη πορεία προς τη χρεοκοπία. Από την άλλη πλευρά τα προτεινόμενα μέτρα ρίχνουν το βάρος στην ιδιωτική οικονομία με νέους φόρους και αυξήσεις εισφορών που είναι περισσότερο από βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε ύφεση και άνοδο της ανεργίας".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ