Συμφωνία για επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα

Συμφωνία για επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
0

Η επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα, για την επίτευξη τεχνικής συμφωνίας, αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής συνάντησης των επικεφαλής των θεσμών και του οικονομικού επιτελείου της Ελλάδας, στο περιθώριο του Eurogroup στη Μάλτα.


Σύμφωνα με ευρωπαίο αξιωματούχο, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι θεσμοί θα επιστρέψουν πιθανότατα, την ερχόμενη εβδομάδα, πριν από το Πάσχα.


Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, προσερχόμενος στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών, ανέφερε «είμαι αισιόδοξος, γιατί σημειώθηκε πρόοδος». «Εργαστήκαμε εντατικά την τελευταία εβδομάδα και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα τους υπουργούς Οικονομικών. Γιατί πετύχαμε αποτελέσματα» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι σήμερα δεν θα υπάρξει μια «συνολική πολιτική συμφωνία», που είναι «μεγαλύτερη» από το πακέτο των μέτρων που συζητιέται.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ακριβή» μου Ελλάδα: 100% ακριβότερες οι χαρτοπετσέτες από την Ευρωζώνη - Τι δείχνει έκθεση της ΤτΕ

Οικονομία / «Ακριβή» μου Ελλάδα: 100% ακριβότερες οι χαρτοπετσέτες από την Ευρωζώνη - Τι δείχνει έκθεση της ΤτΕ

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ακρίβειας είναι το ανθρακούχο νερό, το οποίο είναι 129% ακριβότερο από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης, οι χαρτοπετσέτες στο 100%, η μαργαρίνη (60%) και το βούτυρο (54%)
LIFO NEWSROOM