Στις 17 Ιουλίου οι δεσμευτικές προσφορές για την Αττική Οδό

Στις 17 Ιουλίου οι δεσμευτικές προσφορές για την Αττική Οδό - ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ επιστρέφουν στο Δημόσιο Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Οι δεσμευτικές προσφορές για τον διαγωνισμό παραχώρησης της Αττικής Οδού αναμένονται στις 17 Ιουλίου, όπως ενημέρωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Υπερταμείου Γρηγόρης Δημητριάδης.

Σε τοποθέτησή του στο βήμα του FinForum 2023, πλην των ανακοινώσεων για την Αττική Οδό, ο ίδιος σημείωσε πως το Υπερταμείο επιστρέφει στα χέρια του κράτους τον πλήρη έλεγχο της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ.

«Το νερό δεν θα ιδιωτικοποιηθεί, θα παραμείνει δημόσιο. Δεν είχαμε άλλωστε ποτέ πλάνο ιδιωτικοποίησής του» επεσήμανε ο κ. Δημητριάδης, συμπληρώνοντας πως την περίοδο που οι εταιρείες είναι στο Υπερταμείο έχουν βελτιωθεί υπηρεσίες αλλά και παρέμεινε σταθερή η τιμή του νερού.

Αναφορικά με τη ΔΕΗ, της οποίας το Υπερταμείο είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος, ο ίδιος σημείωσε πως η επιχείρηση μετασχηματίστηκε και έχει πλέον πολύ καλύτερα αποτελέσματα, επενδύοντας και στο εξωτερικό.

Καταλήγοντας ενημέρωσε πως θα υπάρξει κοινός διαγωνισμός για την παραχώρηση της διαχείρισης των υπόλοιπων 22 περιφερειακών αεροδρομίων.

Οικονομία
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ

Οικονομία / Επιστροφή ενοικίου: Πότε πληρώνεται σε όσους κάνουν τροποποιητικές δηλώσεις έως 12 Δεκεμβρίου

Τροποποιητικές δηλώσεις Ε1 μπορούν να γίνουν, χωρίς πρόστιμο και χωρίς επιπλέον φόρο, εφόσον οι αλλαγές αφορούν μόνο τα στοιχεία, που σχετίζονται με τη δαπάνη του ενοικίου
LIFO NEWSROOM
Από τη ΔΕΗ το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο της αγοράς τον Δεκέμβριο  

Οικονομία / Από τη ΔΕΗ το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο της αγοράς τον Δεκέμβριο  

Για ακόμη έναν μήνα, η ΔΕΗ διατήρησε την τελική τιμή του κυμαινόμενου πράσινου οικιακού τιμολογίου Γ1/Γ1Ν στα 0,13928 €/kWh, ακριβώς στα επίπεδα του Νοεμβρίου, με στόχο να παραμείνει σταθερή και ανταγωνιστική για τα νοικοκυριά.
LIFO NEWSROOM