Στα «ύψη» βενζίνη: Η αμόλυβδη θα αγγίξει τα 2 ευρώ στα μεγάλα αστικά κέντρα - Στα 2,20 ευρώ ήδη στα νησιά

Στα «ύψη» βενζίνη: Η αμόλυβδη θα αγγίξει τα 2 ευρώ στα μεγάλα αστικά κέντρα - Στα 2,20 ευρώ ήδη στα νησιά Facebook Twitter
0

Ανοδική πορεία στις τιμές των καυσίμων παρατηρείται τους τελευταίους μήνες στη χώρα, με τους πρατηριούχους να εκτιμούν πως το επόμενο διάστημα η αμόλυβδη βενζίνη θα αγγίξει τα 2 ευρώ στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργο Ασμάτογλου, σε ορισμένα νησιά ήδη η τιμή της βενζίνης έχει ξεπεράσει τα 2,20 ευρώ.

«Η μέση τιμή σήμερα αγγίζει πανελλαδικά το 1,90 ευρώ» ανέφερε είπε ο κ. Ασμάτογλου, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, σημειώνοντας πως πρόκειται για πολύ υψηλή τιμή για την αμόλυβδη βενζίνη, όπως επίσης και για το πετρέλαιο θέρμανσης και το πετρέλαιο κίνησης.

Την ίδια στιγμή, κατήγγειλε πως δεν πρόκειται για μία παροδική κατάσταση. «Εάν ήταν πράγματι παροδική η ανοδική πορεία των καυσίμων θα έπρεπε να είχε τελειώσει το αργότερο τον Δεκέμβριο, αλλά βρισκόμαστε ήδη στον Φεβρουάριο και οι αυξήσεις τραβούν την ανηφόρα» συμπλήρωσε.

«Κάτι πρέπει να γίνει» τόνισε ο κ. Ασμάτογλου, επισημαίνοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο εγχώριο, αλλά αφορά όλη την Ευρώπη. Στην νησιωτική Ελλάδα, σε ορισμένες περιοχές η τιμή της βενζίνης ξεπερνά τα 2,20 ευρώ και θα αγγίξουμε τα 2 ευρώ και στα μεγάλα αστικά κέντρα» σημείωσε.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ