Παπανάτσιου: Προς παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παπανάτσιου: Προς παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων Facebook Twitter
0

Προς παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, πιθανότατα έως τις 14 Ιουλίου, προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, δήλωσε σήμερα στον Realfm, ότι οι υπηρεσίες εξετάζουν τα σχετικά αιτήματα φορέων και πριν από το τέλος της εβδομάδας θα έχει ληφθεί η οριστική απόφαση. Πάντως, σε κάθε περίπτωση η υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να δοθεί μεγάλη παράταση.

Ακόμη, η κ. Παπανάτσιου είπε πως στο τέλος Αυγούστου θα αναρτηθούν στο taxis τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Πρόσθεσε ότι η εξόφληση τους θα γίνει σε τέσσερις δόσεις, από Σεπτέμβριο έως και Δεκέμβριο, ενώ ίσως να υπάρξει και πέμπτη δόση τον Ιανουάριο του 2018.

Τέλος, όσον αφορά την ευθυγράμμιση αντικειμενικών και εμπορικών τιμών των ακινήτων, η υφυπουργός ανέφερε ότι η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου, γεγονός που όπως είπε, θα επιφέρει αλλαγές στους συντελεστές του ΕΝΦΙΑ.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ