Ο Ντάισελμπλουμ tweetάρει μετά τη συμφωνία: Ανοίγει ο δρόμος για το χρέος

Ο Ντάισελμπλουμ tweetάρει μετά τη συμφωνία: Ανοίγει ο δρόμος για το χρέος Facebook Twitter
1

 Ανοίγει ο δρόμος για τις συζητήσεις, τις επόμενες εβδομάδες, για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, επισημαίνει, μέσω Twitter, o πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ντάισελμπλουμ αναφέρει τα εξής: «Καλωσορίζω την προκαταρκτική συμφωνία μεταξύ των θεσμών και της Ελλάδας στο πακέτο πολιτικής. Το πακέτο αυτό θα συμπληρωθεί με τις συζητήσεις τις επόμενες εβδομάδες για μια αξιόπιστη στρατηγική που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους».

Οικονομία
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΦΠΑ

Οικονομία / Τέλος τα εικονικά τιμολόγια: Τι σημαίνει αυτό για χιλιάδες επιχειρήσεις και τι αλλάζει από αύριο

Έρχεται real time παρακολούθηση του ΦΠΑ - Ξεκινά αύριο η υποχρεωτική εφαρμογή των ηλεκτρονικών τιμολογίων στις επιχειρήσεις - «Μπόνους» 200% στην έκπτωση από φόρους
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια