Αυθαίρετα: Τρίμηνη παράταση για ανάρτηση των σχεδίων

Αυθαίρετα: Τρίμηνη παράταση για ανάρτηση των σχεδίων Facebook Twitter
Αυθαίρετα: Τρίμηνη παράταση για ανάρτηση των σχεδίων (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Παρατείνεται για τρεις μήνες η ημερομηνία προθεσμίας ανάρτησης των σχεδίων και λοιπών εγγράφων για δηλώσεις αυθαίρετων του ν. 4178/2013 (Α' 174) ή εξόφλησης του παραβόλου.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης συνιστά στους μηχανικούς να προβούν άμεσα στην ανάρτηση των σχεδίων που αφορούν στις ανωτέρω δηλώσεις. Όπως τονίζει, μετά την πάροδο της παράτασης και με ευθύνη του ΤΕΕ θα κλειδώνονται όλοι οι λογαριασμοί των μηχανικών που θα έχουν εκκρεμότητες στο σύστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος αναφέρει:

«Παρατείνεται για 3 μήνες η ημερομηνία προθεσμίας ανάρτησης των σχεδίων και λοιπών εγγράφων για δηλώσεις με ημερομηνία μεταφοράς από τον ν. 4014/2011 (Α' 209) στον ν. 4178/2013 (Α' 174) ή εξόφλησης του παραβόλου έως την 31η Δεκεμβρίου 2014 και συνιστούμε στους μηχανικούς να προβούν άμεσα στην ανάρτηση των σχεδίων που αφορούν στις ανωτέρω δηλώσεις.

Μετά την πάροδο της παράτασης και με ευθύνη του ΤΕΕ θα κλειδώνονται όλοι οι λογαριασμοί των μηχανικών που θα έχουν εκκρεμότητες στο σύστημα».

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«North Evia Pass 2025»: Λήγει σήμερα η προθεσμία

Οικονομία / «North Evia Pass 2025»: Λήγει σήμερα η προθεσμία

Η δράση «North Evia Pass 2025», που υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, διαθέτει συνολικό προϋπολογισμό 1 εκατομμύριο ευρώ και έχει ως στόχο την ενίσχυση της τουριστικής δραστηριότητας στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας
LIFO NEWSROOM
«Επιστροφή ενοικίου»: Πότε θα μπουν αυτόματα τα πρώτα ποσά στους λογαριασμούς – Ποιοι δικαιούνται έως 800 ευρώ

Οικονομία / «Επιστροφή ενοικίου»: Πότε θα μπουν αυτόματα τα πρώτα ποσά στους λογαριασμούς – Ποιοι δικαιούνται έως 800 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΑΑΔΕ, οι διασταυρώσεις των στοιχείων προχωρούν άμεσα, ώστε η πρώτη φάση πληρωμών να πραγματοποιηθεί εντός του μήνα
LIFO NEWSROOM