Από τα 800 ευρώ οι περικοπές στις συντάξεις

Από τα 800 ευρώ οι περικοπές στις συντάξεις Facebook Twitter
0

Από τα 800 ευρώ θα ξεκινήσουν, οι περικοπές στις συντάξεις σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στον Real Fm, ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Η δική μας αρχή είναι να μην θιγούν οι χαμηλές συντάξεις, αλλά συντάξεις θα κοπούν. Τι χαμηλές συντάξεις τις ορίζουμε στα 800 ευρώ» είπε ο υφυπουργός τονίζοντας ότι το υπουργείο του έχει καταθέσει τις προτάσεις του στο ΥΠΟΙΚ και το λόγο έχουν τώρα οι πολιτικοί αρχηγοί. Δεν απάντησε ότι τι θα γίνει με την περίπτωση κατάργησης των δώρων που θα ψαλιδίσουν ακόμη περισσότερο το εισόδημα.

Ο κ Παναγιωτόπουλος δεσμεύτηκε ότι δεν θα μειωθεί άλλο ο κατώτατος μισθός, ενώ για τις απαιτήσεις της Τρόικα για αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, είπε ότι θα συζητήσουν μόνο σε όσα έχουν δεσμευτεί από το μνημόνιο.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΦΠΑ

Οικονομία / Τέλος τα εικονικά τιμολόγια: Τι σημαίνει αυτό για χιλιάδες επιχειρήσεις και τι αλλάζει από αύριο

Έρχεται real time παρακολούθηση του ΦΠΑ - Ξεκινά αύριο η υποχρεωτική εφαρμογή των ηλεκτρονικών τιμολογίων στις επιχειρήσεις - «Μπόνους» 200% στην έκπτωση από φόρους
THE LIFO TEAM