Ανήσυχος ο Ντράγκι με την ένταση λόγω γερμανικών αποζημιώσεων

Ανήσυχος ο Ντράγκι με την ένταση λόγω γερμανικών αποζημιώσεων Facebook Twitter
1

Ανήσυχος για τη διεκδίκηση από την Ελλάδα των γερμανικών αποζημιώσεων δηλώνει ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι σε συνέντευξη του στην καναδική εφημερίδα Globe and Mail.

Ο κεντρικός τραπεζίτης εκφράζει την ανησυχία του για την ένταση ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της ιδιαίτερα  μετά τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου ότι  είναι έτοιμος να υπογράψει σχετική απόφαση που θα αναφέρεται στη δήμευση περιουσιακών στοιχείων της Γερμανίας στην Ελλάδα.

Ο κ. Ντράγκι αναφέρει ότι αυτές οι εντάσεις έρχονται σε αντίθεση με την αισιοδοξία που δημιουργεί το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή. Ο δημοσιογράφος επισημαίνει τις δηλώσεις του κεντρικού τραπεζίτη ότι το πρόγραμμα αυτό είναι αντισταθμιστικό της ελληνικής κρίσης.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα στερείται βασικά αγαθά- Πρωταθλήτρια στην παιδική στέρηση

Οικονομία / Ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα στερείται βασικά αγαθά- Πρωταθλήτρια στην παιδική στέρηση

Στο 33,6% το ποσοστό των παιδιών που μεγαλώνουν χωρίς βασικά είδη ένδυσης, τροφής, παιγνιδιών ή πρόσβασης σε δραστηριότητες – Δραματική η επίδραση του μορφωτικού επιπέδου των γονέων
LIFO NEWSROOM
Ο Γιάννος Περλέγκας ανεβάζει τον «Κατσούρμπο» του Χορτάτση

Θέατρο / Γιάννος Περλέγκας: «Ο Κατσούρμπος μας είναι μια απόπειρα να γίνουμε πιο αθώοι»

Ο Γιάννος Περλέγκας σκηνοθετεί το έργο του Χορτάτση στο πλαίσιο του στο πλαίσιο του Κύκλου Ρίζες του Φεστιβάλ Αθηνών. Τον συναντήσαμε στις πρόβες όπου μας μίλησε για την αξία του Κρητικού συγγραφέα και του έργου του και την ανάγκη για περισσότερη λαϊκότητα στο θέατρο. Κάτι που φιλοδοξεί να μας δώσει με αυτό το ανέβασμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Οικονομία / Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν και με το ήδη ισχύον επίδομα ενοικίου, που από το 2016 καταβάλλεται απευθείας στους ενοικιαστές «χωρίς να υπάρχει εγγύηση πως αυτοί αποδίδουν τα χρήματα στους ιδιοκτήτες»
LIFO NEWSROOM