Εξελίξεις στην Εθνική Τράπεζα - Πουλάει το 40% της θυγατρικής της Finansbank

Εξελίξεις στην Εθνική Τράπεζα - Πουλάει το 40% της θυγατρικής της Finansbank Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Η Εθνική Τράπεζα θα συζητήσει με τους επενδυτές που ενδιαφέρονται για την τουρκική θυγατρική της, Finansbank, αναφέρει σε δημόσια ανακοίνωσή της η τουρκική τράπεζα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.


«Η Εθνική Τράπεζα αποσαφηνίζει ότι θα συνεργασθεί με τους πιθανούς επενδυτές στο πλαίσιο της αξιολόγησης εναλλακτικών στρατηγικών επιλογών για τη Finansbank», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Finansbank.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαπραγματεύεται με τέσσερις ενδιαφερόμενους (τις Qatar National Bank, τις τουρκικές Garanti και Fibabanka καθώς και έναν κινεζικό όμιλο) τους για την πώληση τουλάχιστον του 40% των μετοχών της τουρκικής θυγατρικής, από το 100% περίπου που κατέχει η Εθνική.



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM