Πληροφορίες για συνάντηση Τσακαλώτου - Μέρκελ εντός των επόμενων ημερών

Πληροφορίες για συνάντηση Τσακαλώτου - Μέρκελ εντός των επόμενων ημερών Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Συνάντηση με τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ θα έχει, μέσα τις επόμενες ημέρες, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του EuroWorking Group για το ελληνικό ζήτημα, ο υπουργός Οικονομικών θα έχει συναντήσεις επίσης με τον ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, τον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλιγκ και τον επικεφαλής του ΔΝΤ για την Ευρώπη Πολ Τόμσεν, καθώς και άλλους αξιωματούχους. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, έκτακτη συνάντηση Τσακαλώτου με Μοσκοβισί, Ρέγκλινγκ, Ντάισελμπλουμ, Κερέ και ίσως Τόμσεν, θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις Βρυξέλλες προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο των τελευταίων ημερών.

Το χθεσινό EuroWorking Group, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μια συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο είναι ακόμα δυνατή μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, παρ' όλο που δεν έγινε αναλυτική συζήτηση για το ελληνικό ζήτημα. Ωστόσο, σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο που επικαλείται η ΕΡΤ, στο τραπέζι μπήκε και πάλι το θέμα της προληπτικής νομοθέτησης μέτρων.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM