Το «Mamma mia» στα αρχαία ελληνικά

Το «Mamma mia» στα αρχαία ελληνικά Facebook Twitter
4

Θραύση κάνει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, η διασκευή Νεοζηλανδών φοιτητών στο τραγούδι "Mamma Mia" των Abba.

Οι φοιτητές τραγουδούν στα αρχαία ελληνικά μόνο που αντί για "Mamma Mia" τραγουδούν "Μα τον Δία" 

Τech & Science
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι το Mythos της Anthropic τόσο έξυπνο και δυνατό που καταντά επικίνδυνο;

Τech & Science / Είναι το Mythos της Anthropic τόσο έξυπνο και δυνατό που καταντά επικίνδυνο;

To εργαστήριο της Anthropic δηλώνει ιδιαίτερα θορυβημένo από την ικανότητα του συστήματος να εντοπίζει τρωτά σημεία λογισμικού και είτε να τα επιδιορθώνει (λειτουργώντας αμυντικά) είτε να τα εκμεταλλεύεται (λειτουργώντας ως χάκερ)
THE LIFO TEAM
ΠΡΟΩΡΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ

Τech & Science / Πρόωρος τοκετός: Τι είναι ο φθαλικός εστέρας και γιατί είναι επικίνδυνος

Νέα μελέτη διαπίστωσε ότι μια χημική ουσία που υπάρχει παντού γύρω μας θα μπορούσε να έχει συμβάλει σε 2 εκατομμύρια πρόωρους τοκετούς. Ωστόσο, δεν επηρεάζονται όλα τα μέρη του κόσμου στον ίδιο βαθμό.
THE LIFO TEAM
ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ

Τech & Science / Επιστήμονες ανακάλυψαν νέα αντιβιοτικά τουλάχιστον 60 χρόνια μετά, χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη

Η τεχνητή νοημοσύνη ανοίγει νέα εποχή στην Ιατρική, καθώς ερευνητές κατάφεραν να ανακαλύψουν νεά αντιβιοτικά για πρώτη φορά μετά από έξι δεκαετίες, δίνοντας ελπίδα στη μάχη κατά των ανθεκτικών μικροβίων
THE LIFO TEAM
ΔΕΡΜΑ ΜΝΗΜΗ ΜΕΛΕΤΗ

Τech & Science / Ο λόγος που τα κύτταρα του δέρματος θυμούνται μία φλεγμονή για όλη τους τη ζωή

Δερματικές παθήσεις όπως η ψωρίαση συχνά εμφανίζουν εξάρσεις στα ίδια σημεία σε όλη τη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου και τώρα οι επιστήμονες πιστεύουν ότι γνωρίζουν τον λόγο
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Εσχως! Ι Αρχεη αιλοινναις δεν τραγουδαγανναι φλορεικα τραγουδεια! Οι γηνεκαις μας οιταν κομπσες κε οι αντρες σαν τον λαιονοιτας! Ταιλως, τοι πρωφωρα ινε αυτει! Ντρωπει! Ταιλως, ας μας μαιταφραση ο κ ΠΡΟΑΙΡΔΩΣ τη λαιοι γηατοι δαιν καταλαβενο τπτ!
Γατακια, πριν απο 20 χρονια μεταφραζαμε Ρεμο στα Λατινικα στη Φιλοσοφικη Ρεθυμνου, αλλα δυστυχως τοτε δεν βοηθουσε η τεχνολογια για να κοινοποιησουμε σε ολους αυτο το τεραστιο πολιτιστικο κεφαλαιο ;-)
Και φυσικα στα σχολια κατω απο το βιντεο οι παντογνωστες νεοελληνες, που ουτε τη γλωσσα τους δεν ξερουν να χρησιμοποιουν, βριζουν τα παιδια για την προφορα τους. Το λες και σκατοφαρα.