Paperless 2013: Καμπάνια της Google για την εξοικονόμηση χαρτιού

Paperless 2013: Καμπάνια της Google για την εξοικονόμηση χαρτιού Facebook Twitter
0
Paperless 2013: Καμπάνια της Google για την εξοικονόμηση χαρτιού Facebook Twitter

Μπορεί οι υπηρεσίες cloud να είναι αρκετά διαδεδομένες σε αρκετές εταιρείες, αλλά η πλειοψηφία των γραφείων στις ΗΠΑ ακόμα χρησιμοποιούν το χαρτί ως το βασικό μέσο για τα έγγραφά τους.

Σύμφωνα με έρευνα της EPA, ένας εργαζόμενος χρειάζεται 10.000 φύλα χαρτιού το χρόνο. Για να αποτραπεί αυτό το φαινόμενο η Google ένωσε τις δυνάμεις της με τις υπηρεσίες HelloFax, Manilla, HelloSign, Expensify, Xero και  Fujitsu ScanSnap.


Οι εταιρείες συμμετέχουν στη συμμαχία «Χωρίς Χαρτί» για να ευαισθητοποιήσουν και να παροτρύνουν τους χρήστες να χρησιμοποιούν άλλα μέσα για την εξοικονόμηση χαρτιού.

Οι χρήστες που είναι οικολογικά ευαισθητοποιημένοι μπορούν να δώσουν εδώ το e-mail τους, όπου θα λαμβάνουν πρακτικές συμβουλές.


Όταν δεν είναι άκρως απαραίτητο καλό θα είναι οι χρήστες να διαβάζουν ένα έγγραφό από την οθόνη της ηλεκτρονικής συσκευής, ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη εκτύπωση χαρτιού.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM