Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Συναυλία του ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ σε live streaming

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Συναυλία του ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ σε live streaming Facebook Twitter
0

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 21.00, ο ράπερ ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, έρχεται στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) για μια συναυλία στο πλαίσιο της σειράς Μusic Escapades.

Στο πλαίσιο του lockdown η συναυλία θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

Στη συναυλία του στο ΚΠΙΣΝ, που πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ θα ερμηνεύσει τραγούδια από όλη την πορεία του: από τα «Διηγήματα Χαμένης Νιότης» μέχρι τα πρόσφατα κομμάτια του για τα «Παιδιά της Νέας Εποχής» από το τελευταίο του concept άλμπουμ DECA.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Συναυλία του ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ σε live streaming Facebook Twitter

«Η προσωπική του δισκογραφία ξεκίνησε το 2004 με το Κάνοντας Μια Βόλτα, ενώ ακολούθησε έξι χρόνια αργότερα το άλμπουμ Ήταν Περίεργη Κατάσταση, με τραγούδια όπως το «Ξέρω Πια Πόσο Διαρκεί». Ο ήχος του εξελίσσεται συνεχώς στα επόμενα άλμπουμ του Mόνο Με Χρώμα το 2012 και Ελπίδα το 2015. Σχεδιάζει προσεκτικά κάθε επόμενο βήμα εστιάζοντας στους στίχους, το ηχόχρωμα, την παραγωγή, την ερμηνεία. Αποφεύγοντας, έτσι, την ευκολία της επανάληψης καταθέτοντας διαχρονικά κομμάτια.

Τον Απρίλιο του 2018 ταξίδεψε στα Red Bull Studios του Τόκιο για την ηχογράφηση και το βιντεοκλίπ ενός single αποκτώντας μια μοναδική εμπειρία. Γεμάτος με νέες εικόνες από την ιαπωνική μητρόπολη έγραψε το τραγούδι «Η Χρονιά του Δράκου» ανοίγοντας ακόμη περισσότερο τους ορίζοντές του. Λίγους μήνες αργότερα ακολούθησαν οι πρώτες του διεθνείς εμφανίσεις στο Le Botanique των Βρυξελλών και στο Φεστιβάλ Europavox του Κλερμόν-Φεράν σε δύο μοναδικές συναυλίες.

Το 2019 δημιούργησε το πιο φιλόδοξο και ώριμο concept άλμπουμ DECA με δέκα τραγούδια σαν μικρές ιστορίες, όλα οπτικοποιημένα σε αντίστοιχα βιντεοκλίπ σε μία ολοκληρωμένη οπτικοακουστική πρόταση. Στις αρχές του 2020 ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ ενορχηστρώνει τα κομμάτια του από την αρχή δίνοντας νέα πνοή στις συνθέσεις του με διαφορετικές, οργανικές εκδοχές τους» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία ζωντανά στο www.snfcc.org/ekdiloseis/music-escapades-taf-lathos/ καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube την Κυριακή 22/11 στις 21.00.

Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.