Το πρόγραμμα live stream παραστάσεων του θεάτρου Πορεία

Το πρόγραμμα live stream παραστάσεων του θεάτρου Πορεία Facebook Twitter
This is not Romeo & Juliet
0

Το θέατρο Πορεία παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα ζωντανών κινηματογραφούμενων παραστάσεων που αποτελείται από τις ήδη προγραμματισμένες παραστάσεις του αλλά και παλιότερες.

 

Το πρόγραμμα θα καλύψει όλο τον μήνα Νοέμβριο, με την ελπίδα ότι στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στη διά ζώσης επαφή με τους θεατές. Η δραστηριότητά του Πορεία για τον Δεκέμβριο θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα και θα είναι ανάλογη των εξελίξεων και των οδηγιών από τους αρμόδιους φορείς.

 

Πρόγραμμα Live Stream παραστάσεων

This is not Romeo & Juliet

Του Αργύρη Πανταζάρα

Κυριακή 8/11 21:00

Σάββατο 14/11  21:00

 

Η επιτυχημένη παράσταση του This is not Romeo & Juliet, βασισμένη στο Σαιξπηρικό αριστούργημα θα παρουσιαστεί ζωντανά από τη σκηνή του θεάτρου Πορεία σε 2 real time live stream παραστάσεις.

 

Ευρυδίκη

Sarah Ruhl

Το πρόγραμμα live stream παραστάσεων του θεάτρου Πορεία Facebook Twitter
Φωτο: Πάτροκλος Σκαφίδας

 

Μετάφραση - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου

Κυριακή 22/11  21:00

 

Η Ευρυδίκη της Sarah Ruhl, μία από τις σημαντικότερες παραστάσεις της τελευταίας δεκαετίας για το θέατρο Πορεία, με πολλά βραβεία και εξαιρετικές κριτικές, επιστρέφει και κάνει πρεμιέρα σε real time live stream μετάδοση.

 

Ένα συγκινητικό έργο, σκηνοθετημένο από τον Δημήτρη Τάρλοου, με την πρωτότυπη μουσική της Κατερίνας Πολέμη να ερμηνεύεται ζωντανά επί σκηνής από ένα εμπνευσμένο σύνολο ηθοποιών και μουσικών. Η Κόρα Καρβούνη στον ομώνυμο ρόλο, ο Λαέρτης Μαλκότσης ως Ορφέα, και ένας εξαιρετικός θίασος ερμηνεύουν  ένα σύγχρονο έργο που μιλάει με χιούμορ και ευαισθησία για την παντοτινή αγάπη και τα λεπτά όρια που χωρίζουν τη ζωή από τον θάνατο.

 

Το Θείο Τραγί

Γιάννη Σκαρίμπα

Το πρόγραμμα live stream παραστάσεων του θεάτρου Πορεία Facebook Twitter
Η εξαιρετική παράσταση του Άρη Μπινιάρη Το Θείο Τραγί έρχεται στο Θέατρο Πορεία για την πρώτη της real time live streaming προβολή.

 

Σκηνοθεσία: Άρης Μπινιάρης

Σάββατο 28/11  21:00

 

Η εξαιρετική παράσταση του Άρη Μπινιάρη Το Θείο Τραγί έρχεται στο Θέατρο Πορεία για την πρώτη της real time live streaming προβολή.

 

Ο μουσικός λόγος του Γιάννη Σκαρίμπα πλαισιώνεται από μουσική και τραγούδια γραμμένα ειδικά για την παράσταση και με όχημα τα εκφραστικά μέσα του ηθοποιού δημιουργούν μια ηλεκτρική και δυναμική πλατφόρμα αφήγησης της προκλητικής αυτής ιστορίας.

 

Αρίστος

μία παράσταση βασισμένη στο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη «Ο Γύρος του Θανάτου»

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαγεωργίου

Το πρόγραμμα live stream παραστάσεων του θεάτρου Πορεία Facebook Twitter
Η βραβευμένη παράσταση του Γιώργου Παπαγεωργίου Αρίστος, με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη.

 

Κυριακή 29/11 21:00

 

Η βραβευμένη παράσταση του Γιώργου Παπαγεωργίου Αρίστος, με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου» έρχεται στο Θέατρο Πορεία, για μια μοναδική real time live streaming προβολή.

 

Οι θεατές μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο για τις real time live streaming αναμεταδόσεις μπαίνοντας στο www.poreiatheatre.com . Περισσότερες πληροφορίες για το real time live streaming: https://poreiatheatre.com/live-stream/

Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.