Ο Πάρις Ταβιτιάν είναι ο κύριος φωτογράφος της LifO τα τελευταία 7 χρόνια. Ο εξαιρετικός συνεργάτης μας, που φωτογραφίζει καθημερινά τα πολυάριθμα και πολύ διαφορετικά μεταξύ τους θέματα της LifO, διαθέτει πλέον ένα πολύτιμο αρχείο από σπουδαίες φωτογραφίες. 

 

Σημαντικές προσωπικότητες, μουσεία και αρχαιότητες, τέχνη, αρχιτεκτονική, ταξίδια και ονειρικά ελληνικά τοπία είναι μόνο μερικά από τα πολλά θέματα του φωτογράφου που ομορφαίνει τις σελίδες της LifO και του lifo.gr καθημερινά με τη δουλειά του. 

 

Για την πρώτη του συνεργασία με το LifO Shop, ο Πάρις Ταβιτιάν επέλεξε πέντε καλοκαιρινές εικόνες από περασμένα καλοκαίρια. Μπάνιο στα Λουτρά Σφακίων, ηλιοβασίλεμα στο Κεδρόδασος της νότιας Κρήτης, η μοναδική παραλία του Μύλου στη Λευκάδα, βουτιές στη Γλυφάδα και γλυκό ροδοζάχαρη στον Άγιο Γεώργιο Φενεού Κορινθίας: πέντε καρτ ποστάλ από την πιο όμορφη Ελλάδα, πέντε εικόνες αγάπης και αρμονίας από τον αγαπημένο μας φωτογράφο. 

 

Ο Πάρις Ταβιτιάν συνεργάστηκε με ένα από τα σημαντικότερα ατελιέ επεξεργασίας και εκτύπωσης art φωτογραφιών στην Ελλάδα, το εργαστήριο «Είδωλο» (www.idololab.gr), για να διασφαλίσει την ανώτερη ποιότητα εκτύπωσης των εικόνων του.

 

Δείτε τις 5 εικόνες στο LifO Shop