Στις 19 Μαΐου το Τ.A.F/The Art Foundation κλείνει 10 χρόνια δράσης στην καλλιτεχνική ζωή της Αθήνας και το γιορτάζει με μια επετειακή εκδήλωση γεμάτη εκπλήξεις.

 

Η ημέρα θα περιλαμβάνει dj sets, εγκαίνια του boutique store που φιλοξενεί Έλληνες designers, καλλιτέχνες και παραγωγούς, retrospectiva αφιερωμένη στα 10 χρόνια εκθέσεων του χώρου της gallery και signature cocktails.

 

Το πρόγραμμα

#taf_gallery
12:00 - 22:00
Η έκθεση The Provinces συγκεντρώνει φωτογράφους, οι οποίοι έχοντας ως βάση την Αθήνα φωτογραφίζουν συστηματικά μακριά της. Οι 8 σειρές που παρουσιάζονται στη gallery του TAF συγκεντρώνουν μέσα από τη τεκμηριωτική φωτογραφία μια πρώτη χαρτογράφηση της ελληνικής επαρχίας.

 

#taf_music
16:30 – 24.00
Ένα πολυσυλλεκτικό live Dj set από την ομάδα των resident του T.A.F, με back to back μουσικές επιλογές σε jazz, funk, afro και house, σε ένα ανοιχτό πάρτι στην αυλή του T.A.F.

b2b DJ Set: dj Teacher | dj Iznogood | A-tag | PlayMo Bill

 

T.a.f./The Art Foundation
T.a.f./The Art Foundation

 

#taf_store
11:00 - 21:00
Τα εγκαίνια του boutique store στα κάτω δωμάτια της αυλής του T.A.F., ο επανασχεδιασμός και η επέκταση του είδη υπάρχοντος shop γεμάτο νέες συνεργασίες με Έλληνες designers, καλλιτέχνες και παραγωγούς σε συλλογές προϊόντων που εντυπωσιάζουν.

 

#taf_rooms
Retrospectiva αφιερωμένη στα 10 χρόνια εκθέσεων του χώρου της gallery μέσα από ενθύμια, προβολές, φωτογραφικό υλικό διαμορφωμένο σε μία εγκατάσταση στα επάνω δωμάτια της αυλής.

 

#taf_bar
Signature cocktails κάνουν την εμφάνιση τους ειδικά για τα δέκατα γενέθλια του T.A.F, συνοδευόμενα από τη καθιερωμένη λίστα των νέων cocktail, φτιαγμένα από τους bartenders του T.A.F.

 

Info
Κυριακή 19 Μαΐου 2019
Διεύθυνση: Νορμανού 5, Μοναστηράκι
Είσοδος ελεύθερη
www.theartfoundation.gr

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr