Ταξιτζής «μαϊμού» συνελήφθη στο Περιστέρι

Ταξιτζής «μαϊμού» συνελήφθη στο Περιστέρι Facebook Twitter
onstantinos Tsakalidis / SOOC
3

47χρονος που παρίστανε τα τελευταία χρόνια τον ταξιτζή έχοντας καταφέρει να κερδίσει 116 χιλιάδες ευρώ συνελήφθη στο Περιστέρι.

Ο 47χρονος που κυκλοφορούσε με το «μαϊμού» ταξί συνελήφθη μετά από έλεγχο αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, όταν διαπιστώθηκε ότι το ταξί έφερε εμφανώς πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Από τον περαιτέρω έλεγχο των εγγράφων του οχήματος και της ταμειακής μηχανής του από την Τροχαία Αττικής προέκυψε ότι ομοίως πλαστές ήταν η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, η απόδειξη πληρωμής των τελών κυκλοφορίας καθώς και το ηλεκτρονικό αναγνώσιμο σήμα. Η ταμειακή μηχανή δεν έφερε την προβλεπόμενη σφραγίδα από εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ενώ από απόκομμα εκτυπωθείσας απόδειξης προέκυψε αναντιστοιχία του Αριθμού Μητρώου ΑΔΗΜΕ του ταξιμέτρου και της ταμειακής μηχανής.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το στοίχημα του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών

Αθήνα / Το στοίχημα του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών

Η αναβάθμιση του Σταθμού Λαρίσης βρίσκεται εν εξελίξει, η αξιοποίηση του Σταθμού Πελοποννήσου παραμένει αναπάντητο ερώτημα, και η πόλη μας περιμένει ακόμα τον σύγχρονο, ασφαλή, και προσβάσιμο σιδηροδρομικό σταθμό που της αξίζει.
ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Δείτε τις αρχαιότητες που ανακαλύφθηκαν στην Πλατεία Κολωνακίου

Αποκλειστικές φωτογραφίες / Πλατεία Κολωνακίου: Οι αρχαιότητες που ανακαλύφθηκαν στην ανασκαφή

Η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού, Έλενα Κουντούρη, περιγράφει τις λεπτομέρειες της ανασκαφικής έρευνας που διενεργήθηκε στην πλατεία Κολωνακίου για τη γραμμή 4 του μετρό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Για πόσο θα κρέμεται το μπαλκόνι στη Συγγρού πάνω απ’ τα κεφάλια μας;

Explainer / Για πόσο θα κρέμεται το μπαλκόνι στη Συγγρού πάνω απ’ τα κεφάλια μας;

Ποιος είναι κατά νόμο υπεύθυνος για το ξηλωμένο μπαλκόνι; Τι συμβαίνει με τα παλιά κτίρια της Αθήνας; Γιατί ξεχνάμε ότι έχουμε ήδη θρηνήσει έναν νεκρό στο αθηναϊκό κέντρο και πόσες μελέτες έχουν γίνει μέσα σε μία δεκαετία για επικίνδυνα κτίρια στην Αθήνα και τον Πειραιά; Μια ιστορία αστικής τρέλας και σουρεαλισμού, τη στιγμή που για 5η μέρα ένα ετοιμόρροπο μπαλκόνι κρέμεται πάνω από κεφάλια περαστικών.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Explainer: Τελικά, έγινε διαδήλωση (!) για τον Andrew Tate στην Αθήνα;

Explainer / Explainer: Τελικά, έγινε διαδήλωση (!) για τον Andrew Tate στην Αθήνα;

Ναι, αλλά αυτό είναι το λιγότερο σοβαρό: Ο διοργανωτής, οι πεποιθήσεις του, το «κάλεσμα» για συμπαράσταση στον βιαστή Tate και η σύγχυση για το αν επρόκειτο για πραγματικό γεγονός ή τρολιά.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ