ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Μυτιλήνη: Στο νοσοκομείο οι δύο τραυματίες από τους πυροβολισμούς - «Είχαμε πάει περίπατο»

Μυτιλήνη: Στο νοσοκομείο οι δύο τραυματίες από τους πυροβολισμούς - «Είχαμε πάει περίπατο» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκαν χθες βράδυ οι δύο άνδρες, αφγανικής και ιρανικής καταγωγής, που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς στην ευρύτερη περιοχή της Μόριας.

Ο «Guardian» μεταδίδει ότι πρόκειται για αιτούντες άσυλο, ενώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, φέρουν ελαφρά τραύματα από σκάγια κυνηγετικού όπλου στην πλάτη και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός τους. Αρχικά είχαν μεταφερθεί στο ιατρείο του καταυλισμού της Μόριας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.  

Όπως δήλωσαν στην αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο νοσοκομείο, δέχτηκαν τους πυροβολισμούς από άγνωστό τους άτομο σε περιοχή που είχαν πάει μαζί με δυο άλλους φίλους τους ιρανικής καταγωγής, περί τα πέντε με επτά χιλιόμετρα βορειοανατολικά του καταυλισμού.

Όπως λένε οι ίδιοι, βρέθηκαν εκεί για περίπατο. Σύμφωνα με το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, οι τραυματίες δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο. Προς το παρόν, ο δράστης παραμένει άγνωστος και δεν έχει ανακοινωθεί κάποια προσαγωγή. 

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM