ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2019 | 15:30

:-)

Ευχαριστώ το Θεό που έχω μεγαλώσει και συνεχίζω να ζω στην Αθήνα, που όσο αποπνικτική και άσχημη να είναι ως πόλη, υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα να κάνεις, τόσα διαφορετικά μέρη να πας, τόσο πολλοί άνθρωποι να γνωρίσεις. Δε θα άλλαζα ποτέ τη ζωή σε μεγάλη πόλη και ας κυριαρχεί το γκρι και η ασχήμια. Επίσης, εκτός κι αν μένεις σε μικρή προαστιακη γειτονιά, δεν υπάρχει κουτσομπολιο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Στο χέρι μας είναι να βλέπουμε την ομορφιά όπου ζούμε.
4
 
 
 
 
σχόλια
Όλα έχουν τις χάρες τους. Εγώ προσωπικά θα ήθελα είτε να μένω κέντρο-κέντρο ( Πλάκα) και να έχω κοντά τη δουλειά μου είτε σε κάποιο ωραίο προαστιο(ακριβά κι εκεί). Με κουράζουν οι καθημερινές αποστάσεις.
Θα σου βγει η παναγία στην κίνηση και στα μέσα για να αλλάξεις απλά περιοχή και να δεις τα ίδια και τα ίδια που δεν έχουν και κανένα τίτλο πρωτοτυπίας.Θα πας από την καφετέρια στο Χαλάνδρι στην καφετέρια στο Περιστέρι.So what?Θα γνωρίσεις τα ίδια πανομοιότυπα μοτίβα ανθρώπων αλλά θα έχουν άλλες φάτσες.Θα πας στη σχολή καράτε στα Κάτω Πατήσια και θα μάθεις πολύ καλύτερα από το αν πήγαινες σε αυτή στον Περισσό.Και όλα αυτά μέσα σε ένα γαμάτο και πεντακαθαρο περιβάλλον.Το κουτσομπολιό όσοι έχουν μπαλάκια το γράφουνε.Οι άλλοι καλά να πάθουν.Άκου λέει ευχαριστώ το θεό.