Κορωνοϊός: Νωρίτερα οι συντάξεις Απριλίου - Τι αποφάσισε ο ΕΦΚΑ

Κορωνοϊός: Νωρίτερα οι συντάξεις Απριλίου - Τι αποφάσισε ο ΕΦΚΑ Facebook Twitter
0

Να καταβληθούν νωρίτερα οι συντάξεις του Απριλίου 2020, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα τραπεζικά καταστήματα και στα ΑΤΜ, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ).

Συγκεκριμένα, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί, ως εξής:

Οι συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, θα καταβληθούν στις 24 Μαρτίου 2020, ημέρα Τρίτη, αντί της 26ης Μαρτίου 2020.

Οι συντάξεις του δημοσίου θα καταβληθούν στις 27 Μαρτίου 2020, ημέρα Παρασκευή, αντί της 30ής Μαρτίου 2020.

Οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τράπεζες, ΔΕΗ και ΟΤΕ, θα καταβληθούν στις 30 Μαρτίου 2020, ημέρα Δευτέρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στάσσης από Νταβός: Πώς η ΔΕΗ εξελίσσεται σε Powertech Όμιλο

Οικονομία / Στάσσης από Νταβός: Πώς η ΔΕΗ εξελίσσεται σε Powertech Όμιλο

Όσα είπε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΔΕΗ στο «World Economic Forum Annual Meeting 2026» στο Davos της Ελβετίας, σε κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση της πρωτοβουλίας «Από τον άνθρακα στην καθαρή ενέργεια»
THE LIFO TEAM