Θυμάστε τα «Παιδιά της Γειτονιάς»; Επιστρέφουν μετά από 25 χρόνια!

Θυμάστε τα «Παιδιά της Γειτονιάς»; Επιστρέφουν μετά από 25 χρόνια! Facebook Twitter
1

Η πρωτοποριακή ομάδα από τον Καναδά που ήταν υπεύθυνη για την τηλεοπτική κωμωδία "Kids in the Hall", επανασυνδέεται μετά από 25 χρόνια.

Η σειρά, που παιζόταν και στην Ελλάδα με τίτλο «Τα παιδιά της γειτονιάς» και στην οποία είχαν παρουσιαστεί μερικά από τα πιο πρωτοποριακά σκετς της σύγχρονης τηλεοπτικής κωμωδίας, ετοιμάζεται για έναν νέο κύκλο επεισοδίων στην πλατφόρμα της Amazon.

Το "Kids in the Hall" παιζόταν στο ελληνικό κανάλι Seven X – που επίσης πρόβαλλε στις αρχές των '90s την επίσης πρωτοποριακή κωμική σειρά "In Living Colour" από την οποία αναδείχτηκε ο Τζιμ Κάρεϊ – συγχρόνως σχεδόν με την προβολή του στη Βόρειο Αμερική από το 1989 ως το 1995.

Όλα τα αυθεντικά μέλη της φοβερής ομάδας των «Καναδών Πάιθονς» - Dave Foley, Kevin McDonald, Bruce McCulloch, Mark McKinney και Scott Thompson – επιστρέφουν και μαζί τους θα επιστρέψουν κατά πάσα πιθανότητα μερικοί από τους πιο εξωφρενικά ιδιοσυγκρασιακούς χαρακτήρες που είχαμε δει ποτέ. Μαζί τους επιστρέφει στον ρόλο του παραγωγού και ο «μεγιστάνας της κωμωδίας», ο ιδρυτής και ισχυρός άνδρας του Saturday Night Live.

Θυμάστε τα «Παιδιά της Γειτονιάς»; Επιστρέφουν μετά από 25 χρόνια! Facebook Twitter
"Τα Παιδιά της Γειτονιάς" σήμερα.

Εν αναμονή των νέων επεισοδίων, ιδού κάποια χαρακτηριστικά σκετς από εκείνη την ένδοξη πρώτη περίοδο...

 

Kids in the Hall: Head Crusher

 
 

Kids In The Hall - Bobby versus Satan

 

TV & Media
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Αμέ!Πολύ χαρακτηριστικά θυμάμαι το clip "head crusher". Παράνοια!Το sevenX, επίσης, έκανε το εξής "παράδοξο", είχε αγοράσει -προφανώς- τα δικαιώματα ορισμένων (ολίγων) ταινιών που τις προέβαλε 2 και 3 φορές κάθε βδομάδα, οπότε κατέληξα να έχω δει αναρίθμητες φορές τα εξής:The Little Princess (1939)https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Little_Princess_(1939_film)Rudyard Kipling's Jungle Book (1942)https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rudyard_Kipling%27s_Jungle_BookCyrano de Bergerac (1950)https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cyrano_de_Bergerac_(1950_film)Withnail and I (1987)https://en.m.wikipedia.org/wiki/Withnail_and_I