Τούρκος Αντιπρόεδρος: Θα στείλουμε στρατεύματα στην Ανατολική Μεσόγειο, αν χρειαστεί

Τούρκος Αντιπρόεδρος: Θα στείλουμε στρατεύματα στην Ανατολική Μεσόγειο, αν χρειαστεί Facebook Twitter
Ακόμα και
0

Η Τουρκία επαναβεβαίωσε, δια του αντιπροέδρου της, Φουάτ Οκτάι την ετοιμότητά της να κάνει ό,τι απαιτείται στη διεθνή σκηνή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει την αποστολή στρατευμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Αν κριθεί απαραιτητο, η Τουρκία θα στείλει στρατεύματα, θα κάνει γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, θα ξεκινήσει διασυνοριακή επιχείρηση, θα κάνει ό,τι απαιτείται» διεμήνυσε ο Φουάτ Οκτάι, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τουρκική βουλή για τον προϋπολογισμό 2020, όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

«Είμαστε υπόλογοι μόνο για το έθνος μας» τόνισε, αναφερόμενος στις διεθνείς, αλλά και εσωτερικές επικρίσεις και σημειώνοντας: «Η Τουρκία ενεργεί σύμφωνα με τα συμφέροντα της χώρας».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Διεθνή / Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Από την ανάληψη της εξουσίας από τον Τραμπ, στο στόχαστρο βρίσκονται όχι μόνο εγκληματίες αλλά και μετανάστες εργάτες, φοιτητές ακτιβιστές, ακόμη και τουρίστες με ζητήματα βίζας
LIFO NEWSROOM