Φωτεινή Πιπιλη(ά)

Φωτεινή Πιπιλη(ά) Facebook Twitter
0

Κι αν οι δηλώσεις της Άννας Νταλάρα σου φάνηκαν κάπως υπερβολικές μέσα στον ξανθό τους κυβερνητικό σπινθηρισμό, έρχεται η έτερη ξανθή γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή




και γνωστή(;) architecture fetishist να εκφράσει το στοιχείο του πόνου και το αίσθημα θλίψης που μας διακατέχει αυτές τις μέρες με ένα "σπάνιο" αισθητήριο focusing πραγματικά, δηλώνοντας πως  είναι ντροπή και πρόκληση η μετεγκατάσταση των μεταναστών σε ένα ιστορικό αρχιτεκτόνημα.



Όπως καταλαβαίνεις έχει και η δημοκρατία τα τιποτά της.



Είναι ντροπή για την πόλη των Αθηνών, είναι προσβολή για τους Αθηναίους του πολύπαθου κέντρου, είναι πρόκληση για τους υπό συνεχή κατοχή λαθρομεταναστών και εγκληματικών στοιχείων κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, να μετατρέπεται ένα ιστορικό αρχιτεκτόνημα σε κατάλυμα - με άγνωστη εξέλιξη- ακριβώς απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών.



Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ανίκανη να σταματήσει από την αρχή την ''εισβολή'' των απεργών παράνομων μεταναστών από τα Χανιά, αποκλειστικά υπεύθυνη για τη διαπόμπευση της Ελλάδας, για μία ακόμα φορά, αλληλοσυγχαίρεται για την ''επιτυχία''(!) της να μεταστεγάσει τις εκατοντάδες παράνομους μετανάστες ως σύγχρονη Αντουανέττα σε ένα από τα λιγοστά εναπομείναντα ιστορικά στολίδια της προπολεμικής Αθήνας, έργο του 20ου αιώνα από έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων αρχιτεκτόνων, τον Αλέξανδρο Νικολούδη, απόφοιτο του Ecole des Beaux Arts of Paris. Το κτίριο αποτελεί ένα από τα ελάχιστα δείγματα της γαλλικής neo-baroque στην Αθήνα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM