Λέκκας για σεισμό στην Κέρκυρα: «Παρακολουθούμε το συγκεκριμένο ρήγμα»

Λέκκας για σεισμό στην Κέρκυρα: «Παρακολουθούμε το συγκεκριμένο ρήγμα» Facebook Twitter
0

Την εκτίμηση του για τον σεισμό στη θαλάσσια περιοχή της Κέρκυρας έδωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας (ΟΑΣΠ), Εθύμιος Λέκκας. 

Ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια τη θαλάσσια περιοχή Αγίου Γεωργίου,30 χιλιόμετρα νότια της Κέρκυρας, στη Λευκίμμη, και μέγεθος 4 Ρίχτερ. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ και καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, «ο σεισμός προήλθε από ρήγμα με διεύθυνση ανατολή – δύση, στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Γεωργίου».

Ο κ. Λέκκας επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η περιοχή του Αγίου Γεωργίου είναι σε επιτήρηση από τους σεισμολόγους».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Στη ΓΑΔΑ ο ανιψιός του 68χρονου για να αναγνωρίσει τον δράστη - Τι υποστηρίζει ο 22χρονος συνεργός

Ελλάδα / Φοινικούντα: Στη ΓΑΔΑ ο ανιψιός του 68χρονου για να αναγνωρίσει τον δράστη της δολοφονίας - Τι υποστηρίζει ο συνεργός

«Ήθελαν να τον εκβιάσουν, να του πουν "κάνεις αυτό και για να μην το κοινοποιήσουμε δώσε μας ό,τι χρήματα έχεις πάνω σου"», λέει ο δικηγόρος του συνεργού
LIFO NEWSROOM