Μαίνεται η φωτιά στο Λαύριο - Εκκενώθηκε καταυλισμός προσφύγων

Μαίνεται η φωτιά στο Λαύριο - Εκκενώθηκε καταυλισμός προσφύγων Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο μέτωπο της πυρκαγιάς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στη θέση Νεράκι Λαυρίου.

Νωρίτερα εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους άτυπος καταυλισμός προσφύγων.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, εκτός από τα πρώτα επτά οχήματα με 21 πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, τώρα έχουν μεταβεί επιπλέον 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα του Μηχανοκίνητου Τμήματος, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, υδροφόρες των ΟΤΑ, ενώ επιχειρούν και τρία ελικόπτερα.

 

Μέχρι στιγμής δεν απειλούνται σπίτια ή οι εγκαταστάσεις της ΕΒΟ, που βρίσκονται πάνω από την πυρκαγιά, αλλά πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι και καταβάλλεται προσπάθεια να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο, πριν πάρει απειλητικές διαστάσεις.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Ελλάδα / Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Η φωτιά στην Κερατέα, που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και εξαπλώθηκε σε πολλές περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής, άφησε πίσω της έναν νεκρό, κατεστραμμένες κατοικίες, περιουσίες, αγροτικές και δασικές εκτάσεις
LIFO NEWSROOM