Μεσολόγγι: Νεκρός σε τροχαίο 19χρονος φαντάρος - Είχε πάρει άδεια για να ψηφίσει

Μεσολόγγι: Νεκρός σε τροχαίο 19χρονος φαντάρος - Είχε πάρει άδεια για να ψηφίσει Facebook Twitter
0

Νεκρός ανασύρθηκε το πρωί της Κυριακής, ένας 19χρονος από τη Γουριά Μεσολογγίου, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Νεοχωρίου.


Ο 19χρονος υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ενώ την ώρα που συνέβη το τραγικό περιστατικό οδηγούσε μηχανάκι.
Η επιχείρηση ανάσυρσής του ξεκίνησε περίπου στις 09.30 το πρωί της Κυριακής όταν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου.


Η σορός του νεαρού αρχικά διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο για νεκροψία – νεκροτομή.


Για τον θάνατο του φαντάρου εξέδωσε ανακοίνωση και το Γενικό Επιτελείο Στρατού:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, τις πρωινές ώρες της 26 Μαΐου 2019, ο Στρατιώτης (ΕΜ) Γ. Π. Τ. του 50 ΤΥΠ, τραυματίστηκε θανάσιμα συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, ευρισκόμενος σε εκλογική άδεια στο Νεοχώρι Μεσολογγίου.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Με πληροφορίες από sinidisi

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM