Εκλογές 2019: Μαζί με τον γιο του ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Ο λόγος ανήκει στους πολίτες»

Εκλογές 2019: Μαζί με τον γιο του ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Ο λόγος ανήκει στους πολίτες» Facebook Twitter
0

Λητός στις δηλώσεις του ήταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο που ψήφισε. 


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε όλους όσους υποστηρίζουν όπως είπε την δημοκρατική διαδικασία λέγοντας πως «ο λόγος ανήκει στους πολίτες».

«Σήμερα ο λόγος περνάει στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και θέλω να ευχαριστήσω τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικούς αντιπροσώπους που υποστηρίζουν αυτή την δημοκρατική διαδικασία των εκλογών» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. .

Ο κ.Μητσοτάκης προσήλθε στο εκλογικό τμήμα συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι νέος ψηφοφόρος. Ο πρόεδρος της ΝΔ χαιρέτισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και φωτογραφήθηκε με πολίτες.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM
«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ