Ένας πεζοπόρος νεκρός στο Ξυλόκαστρο - Αγνοούνται τρεις

Ένας πεζοπόρος νεκρός στο Ξυλόκαστρο - Αγνοούνται τρεις Facebook Twitter
Eurokinissi - ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / Φωτογραφία Αρχείου
0

Ένας πεζοπόρος ανασύρθηκε νεκρός από φαράγγι στο Ξυλόκαστρο ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τρεις ακόμα που αγνοούνται. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ομάδα των τεσσάρων πεζοπόρων ξεκίνησε την κατάβαση από νωρίς το Σάββατο στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο. 

Οι Αρχές ενημερώθηκαν από την σύζυγο ενός εκ των μελών της ομάδας η οποία ανησύχησε καθώς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του από το μεσημέρι όπου η ομάδα θα έφτανε στο τέλος της καθόδου. 

Οι έρευνες ξεκίνησαν στις 18:00 χθες από αγήματα της Πυροσβεστικής και των ΕΜΑΚ. 

Όπως μετέδωσε το ιστοσελίδα peloponnisosnews.gr ο όγκος του νερού είναι μεγάλος στο σημείο και μια άλλη ομάδα πεζοπόρων αναγκάστηκε να ακυρώσει παρόμοια κατάβαση λίγες μέρες πριν. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύλληψη 35χρονου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Έκρυβε σχεδόν 3 κιλά κοκαΐνης σε παιδικά βιβλία

Ελλάδα / Σύλληψη 35χρονου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Έκρυβε σχεδόν 3 κιλά κοκαΐνης σε παιδικά βιβλία

Ο άνδρας, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να είναι μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα μέσω αεροπορικών οδών
LIFO NEWSROOM