Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τους συλληφθέντες στα επεισόδια του ΟΑΚΑ

Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τους συλληφθέντες στα επεισόδια του ΟΑΚΑ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ
0

Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα επιβλήθηκε, μεταξύ άλλων, στους συλληφθέντες κατά τα χθεσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα και επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών από κοινού, ασκήθηκε σε βάρος των συλληφθέντων από τα χθεσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ .

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο, ενώ ο εισαγγελέας εξέδωσε διάταξη -σύμφωνα με τον νεο νόμο- με την οποία απαγορεύει την προσέλευση των κατηγορουμένων σε αγωνιστικούς χώρους.

Παράλληλα, εκδόθηκαν από την Εισαγγελία αντίγραφα της δικογραφίας, προκειμένου να σχηματιστεί φάκελος ώστε να ερευνηθούν κακουργηματικές πράξεις σε βάρος αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM
Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Ελλάδα / Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Δεν προκαλεί ανησυχία η μετασεισμική δραστηριότητα, λέει ο καθηγητής Σεισμολογίας του ΑΠΘ – Πώς εξηγεί τη φύση των βαθιών σεισμών στο Νότιο Αιγαίο
LIFO NEWSROOM