Ο Πολάκης ζήτησε να παραβρεθεί στο επόμενο συμβούλιο της ΤτΕ

Ο Πολάκης ζήτησε να παραβρεθεί στο επόμενο συμβούλιο της ΤτΕ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
1

Ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, γνωστοποίησε πως ζήτησε να παραβρεθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος. 

Ο Παύλος Πολάκης ανέφερε πως σήμερα το πρωί παραδόθηκε η επιστολή που ανέβασε στην σελίδα του στα μέλη του γενικού συμβουλίου της Τράπεζες της Ελλάδος και κοινοποιήθηκε και στον διοικητή της. 


«Θα είχε παραδοθεί από τη Δευτέρα το πρωί άλλα δυστυχώς συνέβη η τρομερή θεομηνία στην Κρήτη», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. 

Ο Πολάκης ζήτησε να παραβρεθεί στο επόμενο συμβούλιο της ΤτΕ Facebook Twitter

Μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης γράφει στην επιστολή πως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Στουρνάρα και του επεσήμανε ότι ορθώς η Τράπεζα επέδειξε ακαριαία αντανακλαστικά για τον έλεγχο του δανείου του.

«Κάτι τέτοιο απαιτείται για την εμπέδωση της εμπιστοσύνης στο τραπεζικό σύστημα αλλά και την προστασία του από πολιτικές παρεμβάσεις και πιέσεις», επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. 

Στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε λόγο για μεροληπτική στάση της τράπεζας, η οποία, όπως λέει, δεν έχει επιδείξει τον ίδιο ζήλο για τον έλεγχο φερεγγυότητας και των όρων χορήγησης δανείων από τράπεζες σε άλλα πολιτικά πρόσωπα ή επιχειρήσεις που κατέχουν ΜΜΕ και έχει καταγγελθεί δημοσίως πως δεν εξυπηρετούνται.

«Στο πλαίσιο αυτό η Τράπεζα είναι κρίσιμο κατά τη γνώμη μου να διατάξει τους σχετικούς ελέγχους ώστε να μην δημιουργείται η εντύπωση ότι λειτουργεί με όρους μεροληψίας που θα μπορούσαν να θέσουν σε αμφισβήτηση την εκ μέρους της τήρηση της αρχής της πολιτικής ουδετερότητας», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. 

Για τους παραπάνω λόγους αιτήθηκε να παραβρεθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο ώστε να ενημερώσει για «συγκεκριμένα δάνεια τα οποία δεν πληρούν τις κατά νόμο και κατά κανονισμούς λειτουργίας του Τραπεζικού Συστήματος προϋποθέσεις χορήγησης ή ρύθμισης». 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM
Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια