Τσιτσιπάς: Μου πρότειναν να αλλάξω υπηκοότητα - H μεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι να παίζεις για την Ελλάδα

Τσιτσιπάς: Μου πρότειναν να αλλάξω υπηκοότητα - H μεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι να παίζεις για την Ελλάδα Facebook Twitter
1

Για την πορεία του στο αυστραλιανό όπεν, την σκληρή προπόνηση, τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι την καθιέρωση, αλλά και για το μέλλον του, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Από τις Κάννες όπου ζει και προπονείται, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι δέχθηκε και πρόταση να αγωνιστεί με τα χρώματα άλλης χώρας, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ ρωτά στη συνέντευξη για την «Αυτοψία»: «Διαβάζω ότι ήδη σε έχουν προσεγγίσει από διάφορες χώρες και από την Αυστραλία να πάρεις τη δίκη τους υπηκοότητα, με ένα σωρό προνόμια αλλά, το αρνήθηκες. Ισχύει;». « Συνέβη και φυσικά το αρνήθηκα γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση να παίζεις για την Ελλάδα», απάντησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με εμένα στην Ελλάδα. Λαμβάνω μηνύματα αλλά, δεν ξέρω τι να περιμένω όταν γυρίσω. Να φοβάμαι;» λέει ο Τσιτσιπάς στην συνέντευξή του ενώ δηλώνει πως έλαβε μηνύματα από γνωστούς Έλληνες και πως δεν έχει πάει πότε στα μπουζούκια.

«Έχω βγάλει σχετικά πολλά λεφτά από το άθλημα αλλά, επίσης έχω ξοδέψει πολλά για να φτάσω εδώ που είμαι. Οπότε, πρέπει να μείνω ταπεινός σε αυτό που κάνω. Δεν είναι σωστό να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Σίγουρα, φαντάζομαι, θα αγοράσω ένα σπίτι στη Βουλιαγμένη, στον τόπο που μεγάλωσα», λέει σε άλλο σημείο όταν καλείται να μιλήσει για τις αμοιβές του από τις διακρίσεις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε ακόμη για τη μεγάλη αγάπη που έχει για την κάμερα και το YouTube, όπου διατηρεί δικό του κανάλι και την αγάπη του για τη φωτογραφία, όπου στο Instagram έχει ειδικό λογαριασμό με το όνομα Stevethehawk και ανεβάζει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες. Δηλώνει πως μετά το τένις θα ήθελε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, την σκηνοθεσία και την παραγωγή ταινιών. 

«Είμαι τόσο απασχολημένος με το τένις που είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι», λέει για τις σχέσεις του με τις γυναίκες:

Σρόιτερ: Αν ενδιαφέρεται κάποια τι να κάνει; Να στείλει μήνυμα στο Instagram;

Τσιτσιπάς: Δεν είναι κακή ιδέα. Μέσω Instagram με ένα DM (direct message) φαντάζομαι!

Σρόιτερ: Τι πρέπει να έχει η ιδανική γυναίκα για εσένα;

Τσιτσιπάς: Να έχει καλό χαρακτήρα!

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Αθλητισμός / Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Ο ισπανικός Σύλλογος Ατόμων με Αχονδροπλασία καταδίκασε την εμφάνιση ατόμων με νανισμό στο πάρτι, γράφοντας ότι «διαιωνίζει στερεότυπα, ενισχύει τις διακρίσεις και υπονομεύει την εικόνα και τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία»
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Διεθνή / Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού δέχθηκε πως η ανίχνευση οσταρίνης προκλήθηκε από επαναλαμβανόμενα φιλιά με τον επίσης Ολυμπιονίκη Race Imboden - Απορρίφθηκε η έφεση της WADA
LIFO NEWSROOM
Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση Βαλαντσιούνας – Οι Νάγκετς μπλοκάρουν τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός / Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση Βαλαντσιούνας – Οι Νάγκετς μπλοκάρουν τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Αποφασισμένοι να τον κρατήσουν στο ΝΒΑ εμφανίζονται οι Ντένβερ Νάγκετς, την ώρα που ο 33χρονος Λιθουανός σέντερ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις
LIFO NEWSROOM
Εντυπωσιακός Εμμανουήλ Καραλής στο Fly Athens 2025: «Άγγιξε» νέο πανελλήνιο ρεκόρ

Αθλητισμός / Εντυπωσιακός Εμμανουήλ Καραλής στο Fly Athens 2025: «Άγγιξε» νέο πανελλήνιο ρεκόρ

Το Καλλιμάρμαρο γέμισε με φίλους του στίβου που χειροκρότησαν θερμά τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος ανταπέδωσε με μια από τις κορυφαίες φετινές επιδόσεις παγκοσμίως — την τέταρτη καλύτερη για το 2025
LIFO NEWSROOM
Από τον Ντιόγκο Ζότα στον Ντράζεν Πέτροβιτς και τον Άιρτον Σένα: Οι αθλητές που έχασαν στην ζωή τους σε τροχαία

Αθλητισμός / Από τον Ντράζεν Πέτροβιτς και τον Άιρτον Σένα στον Ντιόγκο Ζότα: Οι αθλητές που έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο

O ελληνικός αθλητισμός έχει επίσης βιώσει την απώλεια σημαντικών αθλητών με τους θανάτους των Γιώργου Μητσιμπόνα, Παναγιώτη Κατσούρη και Άννας Πολλάτου
LIFO NEWSROOM