ΕΡΤ: Στο πειθαρχικό ο δημοσιογράφος που έκανε αναφορά σε σύνορα «Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας»

ΕΡΤ: Στο πειθαρχικό ο δημοσιογράφος που έκανε αναφορά σε σύνορα «Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Από πειθαρχική διαδικασία θα περάσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 που χθες έκανε αναφορά σε «σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας» σε ρεπορτάζ. 

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ σε ανακοίνωση της, «η ΕΡΤ είναι αποφασισμένη να προασπιστεί το δικαίωμα του πολιτη για έγκριτη και πλουραλιστική ενημέρωση Η εν λόγω αναφορά αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου, επ' ουδενί λόγω δεν αποτελεί επίσημη θέση της ΕΡΤ».

Η ανακοίνωση καταλήγει πως «η δημόσια τηλεόραση έχει κινήσει όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο και τον εσωτερικό κανονισμό της εταιρείας πειθαρχικές διαδικασίες για τη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν». 

 
TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν πραγματικά τηλεπαθητικές ικανότητες τα παιδιά με αυτισμό;

TV & Media / Έχουν τα παιδιά με αυτισμό τηλεπαθητικές ικανότητες;

Το αμερικανικό podcast «The Telepathy Tapes», που σπάει ρεκόρ ακροαματικότητας παγκοσμίως, υποστηρίζει ότι τα παιδιά με μη λεκτικό αυτισμό μπορούν να διαβάσουν τις σκέψεις άλλων ανθρώπων· όμως, η επιστημονική του εγκυρότητα αμφισβητείται.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια