Σπυράκη: Θα μιλήσουν όσοι βουλευτές θέλουν για τις Πρέσπες- Καμιά βιασύνη να ολοκληρωθεί απόψε η συζήτηση

Σπυράκη: Θα μιλήσουν όσοι βουλευτές θέλουν για τις Πρέσπες- Καμιά βιασύνη να ολοκληρωθεί απόψε η συζήτηση Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Η Νέα Δημοκρατία δεν προτίθεται να αποσύρει κανέναν βουλευτή της στη συζήτηση που γίνεται για την επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύτπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Προσερχόμενη σήμερα στη βουλή η κυρία Σπυράκη στάθηκε σε προηγούμενη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα. «Με βάση την δήλωση του πρωθυπουργού ότι υπάρχει άπλετος χρόνος, θεωρούμε πως η δήλωση αυτή ισχύει και για το λόγο αυτό θα μιλήσουν από την πλευρά της ΝΔ όλοι όσοι έχουν ζητήσει το λόγο και έχουν εγγραφεί στον κατάλογο», είπε χαρακτηριστικά. 

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος και καμία βιασύνη αυτή η συζήτηση να ολοκληρωθεί απόψε τη νύχτα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτή η συζήτηση να γίνει με βιασύνη. Είναι επιλογή και απόφαση του προέδρου [σ.σ.: του κόμματος] ότι κανένας, εκ των βουλευτών της ΝΔ, που έχουν εγγραφεί στον κατάλογο των ομιλητών, δεν θα αποσυρθεί. Θεωρούμε αυτονόητο ότι το ίδιο θα πράξει και ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα επισπεύσει μια διαδικασία για την οποία ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε ότι θα δοθεί άπλετος χρόνος», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Προσέθεσε δε ότι το θέμα αυτό θα θέσει και ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κώστας Τσιάρας στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Σημειωτέον ότι στον κατάλογο των ομιλητών έχουν εγγραφεί 206 βουλευτές και μέχρι τώρα έχουν μιλήσει περί τους εξήντα βουλευτές.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM