ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2017 | 01:48

..!!

Είχα ξανά γράψει πριν λίγες μέρες ,για το φβ που με καληνυχτισε και ύστερα ήταν μέσα , είδα καιτα σχόλια ,αυτό έχει γίνει πολλές φορες , και του έχω μιλήσει . Όποτε μιλάμε πέφτει για ύπνο νωρίς με την δικαιολογία πως δουλεύει , όταν δεν μιλάμε κάθεται μέχρι 2-3-4 ενώ την άλλη μέρα έχει δουλειά . Βρε παιδιά πολύ δούλεμα τρώω έτσι δεν είναι ?
4
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα θα με προβλημάτιζε τι διάολο κάνει στις 4 μέσα στο fb ενώ την άλλη μέρα δουλεύει! Είχα παρόμοιο παράδειγμα κοπέλας με την οποία έβγαινα πριν καμιά 2ετία. Την έπιανα online 2+ τη νύχτα. Κατα τ'άλλα το πράγμα μεταξύ μας κάπου σκάλωνε από μέρους της, όλο δεν ήταν έτοιμη να προχωρήσει και άλλα εμπριμέ. Τελικά, όλως περιέργως :D, δεν προχώρησε το πράγμα.Πιθανών να τρως παραμύθι αμάσητο.
Το μόνο που σε προβληματίζει είναι το αν είναι ον; Θυμάμαι παλιά ότι έτρεχα να κλείσω παντού τα δεδομένα μην τυχόν και φαίνομαι ον στο μεσσεντζερ ενώ πραγματικά δεν μίλαγα πουθενά. Δεν μίλαγα έτσι κι αλλιώς αλλά περνούσα από αυστηρό έλεγχο. Πνίγει να ξέρεις τόσος έλεγχος. Ειλικρινά αν δεν μπορείς γενικά να τον εμπιστεύεσαι τότε η σχέση δεν είναι σε καλή φάση. Δεν λέω, μπορεί να έχεις κάθε λόγο για να μην. Σκέψου το όμως.
Δεν είμαι υπέρ του να είναι απονήρευτη γιατί την έχω πατήσει μην τυχόν κι αμφισβητήσω τον άλλον και τον πληγώσω και πληγώθηκα εγώ. Απλά αν γενικά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη καλύτερα να φύγει. Μλκς υπάρχουν αρκετοί υποθέτω, ψυχική ηρεμία όμως μία.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ