ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2016 | 10:43

.......

Εχω μια απαισια ζωη...Σε ολους τους τομεις..Οικονομικα,οικογενιακα,σχεσεις..Δεν ειμαι χαρουμενη και ουτε βλεπω να γινομαι..Μια μονιμη θλιψη και παντα βυθιζομαι στις σκεψεις μου..Παντα προς τα εξω δειχνω οτι ολα ειναι τελεια αλλα μονο εγω ξερω τι περναω..Τα παντα ειναι χαλια κ εγω σε αδιεξοδο,τιποτα δεν φτιαχνεται ολα προς το χειροτερο..Εχω πολυ δρομο μπροστα μου..
1
 
 
 
 
σχόλια
Ξεκίνησε την γλυκιά Θεία Εξομολόγηση σε έναν Ορθόδοξο ιερέα, Πνευματικό Πατέρα, και θα βρεις την χαρά αυτή που αναζητάς! Στο λεω απο προσωπική εμπειρία. Ήμουν άθεος και στα 20 μου το 2001 φοιτητης που μπήκα στην Εκκλησία και ξεκίνησα την Θεία Εξομολόγηση όλα άλλαξαν!Σου στέλνω και κάποια βιντεάκια που φτιάχνω μήπως σε βοηθήσουνhttps://www.youtube.com/channel/UCh-SyalvYgc5U1aGoeXAWRgΑν δεν ξέρεις κάποιον Ορθόδοξο Πνευματικό Πατέρα στήλε μου email να συζητήσουμε και να σου συστήσω κάποιον από αυτούς που ξέρω. [email protected] ειναι το email μου. Νασαι καλά!!!! :)))

Final 4 Euroleague LIVE