Ξανά στο εξώφυλλο του New Yorker ο Ντόναλντ Τραμπ, εν όψει Halloween

Ξανά στο εξώφυλλο του New Yorker ο Ντόναλντ Τραμπ, εν όψει Halloween Facebook Twitter
0

Ως το πιο τρομακτικό τέρας του Halloween απεικονίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ στο εξώφυλλό του περιοδικού «The New Yorker».

Είναι η δεύτερη συνεχής χρόνια, που το περιοδικό επιλέγει να απεικονίσει τον Αμερικανό Πρόεδρο στο εξώφυλλό του. Πέρυσι, και ενώ η ταινία «Το Αυτό» ήταν στην ακμή των προβολών της, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε παρουσιαστεί ως απειλητικός κλόουν. 

Για το φετινό τεύχος του Halloween, το περιοδικό διάλεξε το έργο του ζωγράφου Mark Ulriksen. O καλλιτέχνης έχει ως έδρα το Σαν Φρανσίσκο και συνεργάζεται με το The New Yorker για πάνω από είκοσι χρόνια. 

Στο έγχρωμο έργο του Ulriksen απεικονίζεται μια ομάδα παιδιών, που έχουν μεταμφιεστεί για την στοιχειωμένη γιορτή, να αποφεύγει ένα παιδί ντυμένο «Ντόναλντ Τραμπ». 

Μερικές ακόμα επιπλέον λεπτομέρειες συμβάλλουν στην ιλαρότητα του εξωφύλλου. Υπάρχει η μάσκα του «Scream» στο κέντρο, ένας διάβολος που τρέχει μακριά, και μια κολοκύθα που κάνει μορφασμούς. 

Ακόμα και μια μαύρη γάτα φαίνεται να ανατριχιάζει στην θέα του «Τραμπ».

Το νέο τεύχος του The New Yorker θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

TV & Media / Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

Η σειρά «The Osbournes» έγινε τεράστια επιτυχία και έκανε πρωταγωνιστές τη σύζυγό του, Σάρον, και τα παιδιά τους, Τζακ και Κέλι , όμως έφερε στο προσκήνιο την ήπια εκδοχή του Όζι Όσμπορν και στην πορεία, άλλαξε τα ριάλιτι
LIFO NEWSROOM