NEO VIDCAST

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στα σχόλια για την πτώση της Ευγενίας Μανωλίδου από τριήρη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στα σχόλια για την πτώση της Ευγενίας Μανωλίδου από τριήρη Facebook Twitter
0

«Λυπούμαι για την κακία», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης  απαντώντας στα χλευαστικά σχόλια για την είδηση ότι η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, έπεσε στη θάλασσα από την τριήρη «Ολυμπιάς».

«Η δικαίωση μου από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες πέρασε στα ψιλά, το ατύχημα της Ευγενίας από την προβλήτα, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό, στην προσπάθεια της να προστατεύσει ένα παιδί, σχολιάστηκε με κακία και με μία περσινή φωτό άσχετη με το ατύχημα», σχολιάζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Yπενθυμίζεται πως χθες η Ευγενία Μανωλίδου στη διάρκεια της επίσκεψής της στην τριήρη που βρίσκεται στο Φάληρο είχε ένα μικρό ατύχημα.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ βρισκόταν πάνω στην τριήρη έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το militaire.gr, αμέσως κινητοποιήθηκαν τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, τα οποία έβγαλαν από την θάλασσα την σύζυγο του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ελλάδα
0

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM
Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM