Τραγωδία στον Άλιμο: Νεκρός ο 14χρονος Αλέξανδρος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τραγωδία στον Άλιμο: Νεκρός ο 14χρονος Αλέξανδρος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο Facebook Twitter
Φωτογραφία: notia.gr
0

Την τελευταία του πνοή στην Εντατική άφησε το Σάββατο ο 14χρονος Αλέξανδρος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στον Άλιμο.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου επέστρεφε στο σπίτι του από προπόνηση την Παρασκευή, όταν παρασύρθηκε από ένα λευκό αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της 1ης στάσης Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Τραγωδία στον Άλιμο: Νεκρός ο 14χρονος Αλέξανδρος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο Facebook Twitter
Φωτογραφία: notia.gr

Ο 14χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με το notia.gr, οι γιατροί του νοσοκομείου από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσαν στους συντετριμμένους γονείς, ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Σχεδόν ένα 24ωρο μετά το τροχαίο, ο Αλέξανδρος κατέληξε.

Τραγωδία στον Άλιμο: Νεκρός ο 14χρονος Αλέξανδρος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο Facebook Twitter
Φωτογραφία: notia.gr

Ο 61χρονος οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να κατέθεσε ότι το παιδί πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οι γονείς κάνουν έκκληση σε αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με την Τροχαία Καλλιθέας (210 954 2093) και να δώσουν πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Με πληροφορίες από notia.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM