Final 4 Euroleague LIVE

Νέες ειρωνείες Γιλντιρίμ: Μικρή χώρα η Ελλάδα - Όσο κάθεται ήσυχη δεν έχουμε κάτι να πούμε

Νέες ειρωνείες Γιλντιρίμ: Μικρή χώρα η Ελλάδα - Όσο κάθεται ήσυχη δεν έχουμε κάτι να πούμε Facebook Twitter
10

Συνεχίζεται το έντονο κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με την τουρκική πλευρά να επιμένει σχεδόν καθημερινά σε εμπρηστικές και προκλητικές δηλώσεις.

Αυτή τη φορά ο Τούρκος πρωθυπουργός εκφράστηκε με ειρωνικό ύφος για την Ελλάδα κάνοντας λόγο για μια χώρα που δεν πρέπει κάποιος να υπολογίζει λόγω μεγέθους.

Συγκεκριμένα, ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του για τα τουρκικά πανεπιστήμια, υποστήριξε ότι «σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία στην προσβασιμότητα στην ακαδημαϊκή εκπαίδευση πρώτη είναι η Ελλάδα και δεύτερη η Τουρκία».

«Μην μετράτε όμως την Ελλάδα. Είναι μια χώρα όσο μια πόλη μας. Είναι πιο μικρή και από την Κωνσταντινούπολη» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει:

Είναι όμως γείτονάς μας και «όσο παραμένει ήσυχη δεν θα έχουμε κάτι να πούμε».

Πολιτική
10

Final 4 Euroleague LIVE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM