Στο νοσοκομείο 16χρονη μαθήτρια μετά από επίθεση τριών συμμαθητριών της σε σχολείο στα Χανιά

Στο νοσοκομείο 16χρονη μαθήτρια μετά από επίθεση τριών συμμαθητριών της σε σχολείο στα Χανιά Facebook Twitter
0

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ μαθητριών συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, σε λύκειο των Χανίων ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως μια 16χρονη τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τον zarapnews.gr, τρεις μαθήτριες φέρονται να επιτέθηκαν σε συμμαθήτριά τους έξω από το σχολικό χώρο.

Η μαθήτρια που δέχθηκε την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

Την κοπέλα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιά, ενώ για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο Διευθυντής της Β'θμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων Στέλιος Ζερβάκης, ο οποίος έχει ζητήσει από την διευθύντρια του σχολείου να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν την επίθεση.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο ενώ ερευνάται το περιστατικό και οι λόγοι που οδήγησαν στο επεισόδιο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Η δίωξη ασκήθηκε για το αδίκημα της έκθεσης σε βαθμό κακουργήματος κατά μελών της διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου και μελών της νοσηλευτικής υπηρεσίας, αλλά και κατά άλλων προσώπων που τυχόν θα προκύψουν από την ανάκριση
LIFO NEWSROOM