Ο Buster Keaton στην τηλεόραση

Ο Buster Keaton στην τηλεόραση Facebook Twitter
0

To "The Buster Keaton Show" ήταν μια σειρά που μεταδόθηκε για λίγο από τον σταθμό KKTV το 1950 στο Λος Άντζελες, που αργότερα έγινε το CBS. Η επιτυχία του ήταν τόση που μετατράπηκε σε μια νέα σειρά που είχε εθνική εμβέλεια, το "Life with Buster Keaton", η οποία άντεξε μόνο μια σεζόν γιατί η συμμετοχή του κοινού ήταν αρκετά πιο χλιαρή.

Σε αντίθεση με τον σύγχρονό του ηθοποιό Harold Lloyd, ο οποίος δεν ήθελε τις ταινίες του στην τηλεόραση, οι περιοδικές εμφανίσεις του Keaton στην τηλεόραση ανανέωσε το ενδιαφέρον του κοινού στα βουβά του φιλμ. Το 1961 έπαιξε σε ένα επεισόδιο του Twilight Zone ως o Μulligan, ο ταξιδευτής του χρόνου από το 1890 στο 1960 και πάλι πίσω, με τη βοήθεια ενός ειδικού κράνους.

Δείτε παρακάτω το σπάνιο επεισόδιο της σειράς "The Buster Keaton Show":

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM
Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM
Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

TV & Media / Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

Η δάδα δημοπρατήθηκε στο «Cash or Trash» και το ποσό διατέθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS - Η ΕΟΕ μιλά για «εμπορευματοποίηση ενός ιστορικού και συμβολικού αντικειμένου»
LIFO NEWSROOM