Το Stranger Things θα «τριτώσει» στο Netflix με 8 νέα επεισόδια

Το Stranger Things θα «τριτώσει» στο Netflix με 8 νέα επεισόδια Facebook Twitter
0

Καλά είναι τα νέα για τους φανατικούς της σειράς Stranger Things, αφού «έπεσαν οι υπογραφές» και για την τρίτη σεζόν και ήδη ξέρουμε πόσα επεισόδια να περιμένουμε.

Το Netflix επιβεβαίωσε πως η τρίτη σεζόν θα έχει οχτώ επεισόδια καθώς (spoiler alert) το τέρας των σκιών απειλεί το, όχι και τόσο ήσυχο πια, προάστιο του Χόκινς.

Το Stranger Things θα «τριτώσει» στο Netflix με 8 νέα επεισόδια Facebook Twitter

Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν έγινε τον Οκτώβριο του 2017, έναν χρόνο μετά το ντελίριο που προκάλεσε στους νοσταλγούς των 80s η πρώτη σεζόν, τον Αύγουστο του 2016.

«Τα παιδιά μας μεγαλώνουν. Μπορούμε να γράφουμε και να γυρίζουμε γρήγορα, αλλά μέχρι ενός σημείου», σχολίαζε o Ματ Ντάφερ, σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς, στο Hollywood Reporter.

Το Stranger Things θα «τριτώσει» στο Netflix με 8 νέα επεισόδια Facebook Twitter

«Στην επόμενη σεζόν οι πρωταγωνιστές θα είναι ακόμα μεγαλύτεροι και αυτό μας υποχρεώνει να «τρέξουμε» τον χρόνο και στη σειρά», εξηγεί ο Ντάφερ

Η δεύτερη σεζόν άφησε πολλές ανοικτές υποθέσεις στην πλοκή, μεταξύ των οποίων και η ιστορία της «οικογένειας» της Ιλέβεν. Η συνέχεια θα δοθεί, όπως πάντα, επί της οθόνης. 

Το Stranger Things θα «τριτώσει» στο Netflix με 8 νέα επεισόδια Facebook Twitter
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

TV & Media / Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

Οι δημιουργοί της «Αστερομάτας» μοιράζονται τις σκέψεις τους για τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2025, σχολιάζουν τον ελληνικό στίχο, μιλούν την Klavdia, και απαντούν στο κατά πόσο το τραγούδι έχει πολιτική χροιά
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

TV & Media / Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

Οι δημιουργοί της ταινίας δήλωσαν ότι ελπίζουν το τελικό αποτέλεσμα να τιμήσει το έργο και τη μνήμη της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
LIFO NEWSROOM
Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

TV & Media / Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

Έξι χρόνια από τότε που υπέγραψε το εξαιρετικά επικερδές συμβόλαιό της με την Amazon, τίποτα από όσα είχε αναλάβει να κάνει η 39χρονη Βρετανίδα δημιουργός, δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.
LIFO NEWSROOM