Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο επί της αρχής από ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ

Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο επί της αρχής από ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ Facebook Twitter
0

Με την ψήφο των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εγκρίθηκε το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Η αντιπολίτευση καταψήφισε επί της αρχής, ενώ από τη συζήτηση που προηγήθηκε η σύγκρουση εστιάζεται κυρίως στις διατάξεις για τον περιορισμό κήρυξης απεργιών, την περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Το πολυνομοσχέδιο εισάγεται αύριο στις 10 το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής ενώ η συζήτηση θα συνεχιστεί και την ερχόμενη Δευτέρα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM