Βγαίνει πιθανότατα αύριο από την εντατική η Αναστασία Τσουκαλά

Βγαίνει πιθανότατα αύριο από την εντατική η Αναστασία Τσουκαλά Facebook Twitter
0

Σοβαρές πιθανότητες να βγει την Παρασκευή από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» έχει η Αναστασία Τσουκαλά.

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου, η υγεία της δικηγόρου που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα εμφανίζει βελτίωση.

 «Η κατάσταση της υγείας της 55χρονης γυναίκας, που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, παραμένει σταθερή. Εάν αύριο εκτιμηθεί η ίδια κατάσταση, αναμένεται να εξέλθει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ιατρικό δελτίο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Ελλάδα / Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Σε κατάθεση προς το πειθαρχικό συμβούλιο, ο αστυνομικός της Βουλής εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «όσα έχει καταγγέλλει η σύζυγός μου είναι εξωφρενικά και αναληθή
LIFO NEWSROOM